Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Διαμαρτυρία καταστηματαρχών με άδεια καθίσματα στην παραλία του Βόλου
Διαμαρτυρία καταστηματαρχών με άδεια καθίσματα στην παραλία του Βόλου

Διαμαρτυρία καταστηματαρχών με άδεια καθίσματα στην παραλία του Βόλου

Διαμαρτυρία έκαναν σήμερα οι καταστηματάρχες εστίασης με άδεια καθίσματα στην του Βόλου.

Με στοιχισμένες καρέκλες μπροστά από την στην του Βόλου, με το μενού να γράφει “Θα μείνουν άδειες #menoumeoloimazi και με “πρώτο τραπέζι πίστα” τραπέζι στρωμένο με όλα τα , ο Σύλλογος καταστηματαρχών εστίασης και διασκέδασης στο Βόλο,  σε με άλλους 45 περίπου συλλόγους πανελλαδικά, πραγματοποιούν σήμερα το απόγευμα, συμβολική διαμαρτυρία για την κατάσταση στην εστίαση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημαρχών Στ. Στεφάνου τόνισε:  “Λίγο μετά το κλείσιμο καταστημάτων πάνω από 45 πανελλαδικά έχουμε μια επαφή και αποφασίσαμε να κάνουμε σήμερα μια συμβολική διαμαρτυρία. Άνθρωποι που δουλεύουν στην εστίαση , μια σειρά κλάδων και εργαζομένων που δουλεύουν, θα μείνουν άνεργοι ή θα κάνουμε κάτι;

Η κυβέρνηση έχει πει διάφορα, αλλά πρέπει να δούμε αυτή και την άλλη εβδομάδα τα αποτελέσματα της ς.

Προσδοκούμε ότι η κυβέρνηση θα κάνει πράγματα και θα έχουμε τη δυνατότητα 1η Ιουνίου να ανοίξουν”.

Σχολιάζοντας  τις εικόνες με τον συνωστισμό του κόσμου σε Βόλο – και άλλες πόλεις και για το  τι θα γίνει με τα καταστήματα κι αν μπορούν να ανοίξουν, ο κ. Στεφάνου, είπε: “Θα πρέπει να το δούμε,εφόσον βγουν  τα τελικά ,  και να προσέξουμε οι καταστηματάρχες να λειτουργήσουμε ομαλά.

Σίγουρα στις πρώτες ημέρες θα υπάρξουν προβλήματα. Στο 100% των καταστημάτων, το 50 – 60% δεν ανοίγει γιατί μιλάμε για εσωτερικούς χώρους και γι' αυτό έχουμε ζητήσει από την κυβέρνηση το σχέδιο. Όλα θα φανούν την επόμενη εβδομάδα”.

Τέλος για  το τραπέζι με τα έξι ανέφερε:  “Το τραπέζι που έχουμε στήσει είναι με τα έξι κόμματα που είναι στην κυβέρνηση, αλλά δεν βλέπουμε να κάνουν τίποτα ουσιαστικό, γιατί από πίσω η εστίαση έχει άδειες καρέκλες”.

"Αλιεύοντας" την είδηση