Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Διαμαρτυρία καταστηματαρχών με άδεια καθίσματα στην παραλία του Βόλου
Διαμαρτυρία καταστηματαρχών με άδεια καθίσματα στην παραλία του Βόλου

Διαμαρτυρία καταστηματαρχών με άδεια καθίσματα στην παραλία του Βόλου

Διαμαρτυρία έκαναν σήμερα οι καταστηματάρχες εστίασης με άδεια καθίσματα στην παραλία του Βόλου.

Με στοιχισμένες καρέκλες μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος στην παραλία του Βόλου, με το μενού να γράφει “Θα μείνουν άδειες #menoumeoloimazi και με “πρώτο τραπέζι πίστα” τραπέζι στρωμένο με όλα τα κόμματα, ο Σύλλογος καταστηματαρχών εστίασης και διασκέδασης στο Βόλο,  σε συνεργασία με άλλους 45 περίπου συλλόγους πανελλαδικά, πραγματοποιούν σήμερα το απόγευμα, συμβολική διαμαρτυρία για την κατάσταση στην εστίαση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημαρχών Στ. Στεφάνου τόνισε:  “Λίγο μετά το κλείσιμο καταστημάτων πάνω από 45 σύλλογοι πανελλαδικά έχουμε μια επαφή και αποφασίσαμε να κάνουμε σήμερα μια συμβολική διαμαρτυρία. Άνθρωποι που δουλεύουν στην εστίαση , μια σειρά κλάδων και εργαζομένων που δουλεύουν, θα μείνουν άνεργοι ή θα κάνουμε κάτι;

Η κυβέρνηση έχει πει διάφορα, αλλά πρέπει να δούμε αυτή και την άλλη εβδομάδα τα αποτελέσματα της κρίσης.

Προσδοκούμε ότι η κυβέρνηση θα κάνει πράγματα και θα έχουμε τη δυνατότητα 1η Ιουνίου να ανοίξουν”.

Σχολιάζοντας  τις εικόνες με τον συνωστισμό του κόσμου σε Βόλο – Αττική και άλλες πόλεις και για το  τι θα γίνει με τα καταστήματα κι αν μπορούν να ανοίξουν, ο κ. Στεφάνου, είπε: “Θα πρέπει να το δούμε,εφόσον βγουν  τα τελικά μέτρα,  και να προσέξουμε οι καταστηματάρχες να λειτουργήσουμε ομαλά.

Σίγουρα στις πρώτες ημέρες θα υπάρξουν προβλήματα. Στο 100% των καταστημάτων, το 50 – 60% δεν ανοίγει γιατί μιλάμε για εσωτερικούς χώρους και γι’ αυτό έχουμε ζητήσει από την κυβέρνηση το σχέδιο. Όλα θα φανούν την επόμενη εβδομάδα”.

Τέλος για  το τραπέζι με τα έξι κόμματα ανέφερε:  “Το τραπέζι που έχουμε στήσει είναι με τα έξι κόμματα που είναι στην κυβέρνηση, αλλά δεν βλέπουμε να κάνουν τίποτα ουσιαστικό, γιατί από πίσω η εστίαση έχει άδειες καρέκλες”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πορεία διαμαρτυρίας από την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου - https://t.co/IebgcQSuXK -

  • Πουλούσε χωρίς άδεια στη λαϊκή - https://t.co/cG1xC6mKY4 -

  • Νέο σήριαλ στο σημερινό Δ.Σ. Βόλου με τον γνωστό ...πρωταγωνιστή - https://t.co/0mz3rvJ84e -

"Αλιεύοντας" την είδηση