Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Διαμαρτυρία καταστηματαρχών με άδεια καθίσματα στην παραλία του Βόλου
Διαμαρτυρία καταστηματαρχών με άδεια καθίσματα στην παραλία του Βόλου

Διαμαρτυρία καταστηματαρχών με άδεια καθίσματα στην παραλία του Βόλου

Διαμαρτυρία έκαναν σήμερα οι καταστηματάρχες εστίασης με άδεια καθίσματα στην του Βόλου.

Με στοιχισμένες καρέκλες μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος στην του Βόλου, με το μενού να γράφει “Θα μείνουν άδειες #menoumeoloimazi και με “πρώτο τραπέζι πίστα” τραπέζι στρωμένο με όλα τα κόμματα, ο Σύλλογος καταστηματαρχών εστίασης και διασκέδασης στο Βόλο,  σε συνεργασία με άλλους 45 περίπου συλλόγους πανελλαδικά, πραγματοποιούν σήμερα το απόγευμα, συμβολική διαμαρτυρία για την κατάσταση στην .

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημαρχών Στ. Στεφάνου τόνισε:  “Λίγο μετά το κλείσιμο καταστημάτων πάνω από 45 πανελλαδικά έχουμε μια επαφή και αποφασίσαμε να κάνουμε σήμερα μια συμβολική διαμαρτυρία. Άνθρωποι που δουλεύουν στην , μια σειρά κλάδων και εργαζομένων που δουλεύουν, θα μείνουν ή θα κάνουμε κάτι;

Η κυβέρνηση έχει πει διάφορα, αλλά πρέπει να δούμε αυτή και την άλλη εβδομάδα τα της κρίσης.

Προσδοκούμε ότι η κυβέρνηση θα κάνει πράγματα και θα έχουμε τη δυνατότητα 1η Ιουνίου να ανοίξουν”.

Σχολιάζοντας  τις με τον συνωστισμό του κόσμου σε Βόλο – Αττική και άλλες και για το  τι θα γίνει με τα κι αν μπορούν να ανοίξουν, ο κ. Στεφάνου, είπε: “Θα πρέπει να το δούμε,εφόσον βγουν  τα τελικά μέτρα,  και να προσέξουμε οι καταστηματάρχες να λειτουργήσουμε ομαλά.

Σίγουρα στις πρώτες ημέρες θα υπάρξουν προβλήματα. Στο 100% των καταστημάτων, το 50 – 60% δεν ανοίγει γιατί μιλάμε για εσωτερικούς χώρους και γι’ αυτό έχουμε ζητήσει από την κυβέρνηση το σχέδιο. Όλα θα φανούν την επόμενη εβδομάδα”.

Τέλος για  το τραπέζι με τα έξι κόμματα ανέφερε:  “Το τραπέζι που έχουμε στήσει είναι με τα έξι κόμματα που είναι στην κυβέρνηση, αλλά δεν βλέπουμε να κάνουν τίποτα ουσιαστικό, γιατί από πίσω η εστίαση έχει άδειες καρέκλες”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πρώτο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Σκιάθο #Σκιάθος - https://t.co/RK4armRw8J -

  • άμεση τοποθέτηση Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών σε σχολεία και αθλητικούς χώρους - https://t.co/xYKqVA3vK8… -

  • Δεύτερη  πανθεσσαλικά και  11η πανελλαδικά η Μαγνησία στους εμβολιασμούς  - https://t.co/47wB6PEwTc… -

"Αλιεύοντας" την είδηση