Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Διαμαρτυρία ανέργων στη ΔΕΗ για διακοπές ρεύματος
Διαμαρτυρία ανέργων στη ΔΕΗ για διακοπές ρεύματος

Διαμαρτυρία ανέργων στη ΔΕΗ για διακοπές ρεύματος


Διαμαρτυρία ανέργων έγινε σήμερα στη Βόλου, με αφορμή διακοπές ρεύματος και οι ζητούν να μη γίνει καμία διακοπή για οφειλές ανέργων που δεν έχουν τη δυνατότητα να τις πληρώνουν.

Συγκεκριμένα, ομάδα πέντε ανέργων διαμαρτύρεται από την περασμένη Παρασκευή έξω από τη με πανό για μη μείνει χωρίς ρεύμα κανένα σπίτι, διότι-όπως τονίζουν- η ενέργεια είναι λαϊκή περιουσία.

Εκ μέρους των ανέργων ο Τάκης Τριανταφυλλάκος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στέλνει απειλητικά «μπιλιέτα» σε όλες τις λαϊκές οικογένειες που έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς, ανεξάρτητα αν υπάρχουν ή όχι άνεργοι.

Ο ίδιος-όπως εξήγησε- είναι άνεργος εδώ και πέντε χρόνια,με μοναδικό έσοδο το και του ήρθε λογαριασμός ρεύματος 2.700 €.

«Με το «μπιλιέτο», η κυβέρνηση απειλεί ότι αν δεν πληρώσω προκαταβολή, δεν μπορούν να μου κάνουν διακανονισμό και θα μου κόψουν το ρεύμα», τόνισε και προσέθεσε ότι η κυβέρνηση απειλεί ξεδιάντροπα, εφαρμόζοντας μια όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Οι άνεργοι βάζουν ως κεντρικό ζήτημα να μη μείνει κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα και ζητούν από την κυβέρνηση να βρει τόπο να μην κοπεί το ρεύμα σε όποιον δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει.

Ο εκπρόσωπος των ανέργων είπε ότι σε με τα ταξικά σωματεία εργαζομένων παρέδωσαν από την Παρασκευή στον διευθυντή της , ενώ σε που είχαν σήμερα οι άνεργοι με τον διευθυντή, του είπαν ότι αδυνατούν να δώσουν έστω και ένα ποσό.

Σύμφωνα με τον κ. Τριανταφυλλάκο, η απάντηση του διευθυντή ήταν ότι η εντολή που υπάρχει από την κυβέρνηση είναι ότι όποιος δεν πληρώσει, έστω κι αν είναι άνεργος, να του κοπεί το ρεύμα.

Ο κ. Τριανταφυλλάκος κάλεσε τους ανέργους που έχουν το ίδιο πρόβλημα να πάνε στο που διοργανώνουν τα Σωματεία αύριο Τρίτη στις 19.30 στην .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

  • #τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών  #τροχαίο - https://t.co/L6ajBp5Bc5 -

  • Σχέδια βελτίωσης "Εξοικονόμηση Ύδατος" #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/aLpfId4jpN -

"Αλιεύοντας" την είδηση