Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Διακοπή για 29 Μαρτίου στη δίκη του Φαρσαλινού που φέρεται να ασέλγησε στη 5χρονη ανιψιά του
Διακοπή για 29 Μαρτίου στη δίκη του Φαρσαλινού που φέρεται να ασέλγησε στη 5χρονη ανιψιά του

Διακοπή για 29 Μαρτίου στη δίκη του Φαρσαλινού που φέρεται να ασέλγησε στη 5χρονη ανιψιά του

Δικόπηκε γι τις 29 Μαρτίου λόγω κωλύματος του προέδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η του 40χρονου από τα , ο οποίος ο οποίος κατηγορείται πως το καλοκαίρι του 2015 αποπλάνησε την 5χρονη τότε ανιψιά του μέσα στο σπίτι των γονέων της μικρής, όταν έλειπαν όλοι.

Μάλιστα ο τότε άνδρας, φέρεται να χάιδευε το σε διάφορα σημεία του σώματος του, όπως στο λαιμό, στα χέρια και στα πόδια, να το θώπευε και αλλού, ενώ επίσης φέρεται να του έβγαλε και τα ρούχα του, αφήνοντας το γυμνή.

Ο κατηγορείται για κάτω των 12 ετών κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, αφού φέρεται να προέβη στις παραπάνω πράξεις, για πάνω από μια φορά.

Συγκεκριμένα ο άνδρας που είναι αδελφός του πατέρα του 10χρονου πλέον κοριτσιού, εκμεταλλευμένος την απουσία άλλων ενηλίκων στο σπίτι που διέμενε η ανήλικη στα , τη θώπευε κατ' επανάληψη.

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος που είναι Έλληνας, είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χθες στο Κακουργιοδικείο εκπροσωπήθηκε δια πληρεξουσίου δικηγόρου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση