Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Διάφορα τεχνάσματα σκαρφίζονται απατεώνες για να αποσπάσουν χρήματα
Διάφορα τεχνάσματα σκαρφίζονται απατεώνες για να αποσπάσουν χρήματα

Διάφορα τεχνάσματα σκαρφίζονται απατεώνες για να αποσπάσουν χρήματα

Διάφορα τεχνάσματα σκαρφίζονται οι απατεώνες, χρησιμοποιώντας ακόμη και ονόματα γνωστών προσώπων,  προκειμένου  να αποσπάσουν από ανυποψίαστους .

Κάτι ανάλογο συνέβη  και σήμερα το πρωί, όταν άγνωστος τηλεφώνησε σε επιχειρηματία του , παριστάνοντας τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Ανδρ. Ζέρβα και παρήγγειλε τηλεφωνικά χαλβά αξίας 2.300 €, για να τον δώσει δήθεν ο σε άπορους.

Ο συμφώνησε να του δώσει το προϊόν σε τιμή κόστους, θεωρώντας πως είναι για καλό σκοπό.

Ο άγνωστος του είπε ότι θα έκανε άμεσα την κατάθεση των χρημάτων, αλλά λίγη μετά επικοινώνησε μαζί του και του είπε ότι αντί για 2.300 € που ήταν η αξία του χαλβά, κατέθεσε «κατά λάθος» 23.000 €, στέλνοντάς του πλαστό καταθετήριο σε , ενώ προσπαθούσε να τον πείσει να του επιστρέψει τη διαφορά.

Ωστόσο  ο , που γνωρίζει τον αντιδήμαρχο επικοινώνησε μαζί του και  κατάλαβε ότι επρόκειτο για απάτης και τελικά δεν ανταποκρίθηκε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολοκληρώνεται η επιχορήγηση πληγεισών από τον «Ιανό» επιχειρήσεων,αγροτικών εκμεταλλεύσεων στις Π.Ε. Λάρισας και Τρ… - https://t.co/oGLqWBQQIl -

  • Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις #ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2019… - https://t.co/Ifu7cV4bay -

  • Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Δ.Ε. Προμυρίου #ΔΕ Προμυρίου #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/l7zN9DOHTy -

"Αλιεύοντας" την είδηση