Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Διαφωνεί η ΔΕΥΑΜΒ με τα αποτελέσματα μετρήσεων στον Παγασητικό
Διαφωνεί η ΔΕΥΑΜΒ με τα αποτελέσματα  μετρήσεων στον Παγασητικό

Διαφωνεί η ΔΕΥΑΜΒ με τα αποτελέσματα μετρήσεων στον Παγασητικό

Διφωνεί η ΜΒ τ των μετρήσεων στον Παγασητικό Κόλπο , μετά από έλεγχο υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και τονίζοντας ότι τα των δικών της μετρήσεων είναι διαφορετικά.

Αυτό ανέφερε σήμερα ο πρόεδρος της ΜΒ Απ. Γαλάτης, μετά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, διερωτώμενος πώς έγγραφα υπηρεσιών της Π.Ε. Μαγνησίας δόθηκαν στον Τύπο, χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερωθεί η Επιχείρηση, ενώ είπε ότι η Επιχείρηση αμφισβητεί τις των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας, σημειώνοντας πως δεν έχουν καμία δόση αλήθειας.

Να σημειωθεί ότι πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ έγινε σύσκεψη στο του προέδρου, παρουσία του εκτελούντα χρέη δημάρχου Θ. Θεοδώρου, του γενικού γραμματέα του Δήμου Στ. Διαμαντίδη και του σε αργία δημάρχου Αχ. Μπέου.

Σύμφωνα με τον Απ. Γαλάτη «έχουμε δικές μας που δίνουν άλλα αποτελέσματα. Η ΔΕΥΑΜΒ κάνει μετρήσεις κάθε δύο ημέρες και τα αποτελέσματα διαφέρουν εντελώς από τις μετρήσεις που έγιναν και θα εκδοθεί εντός της ημέρας από τη ΔΕΥΑΜΒ” και πρόσθεσε ότι αυτό που έγινε είναι περίεργο και πάνω απ' όλα παράνομο.

Επίσης είπε ότι οι μετρήσεις από τη ΔΕΥΑΜΒ γίνονται επιλεγμένα και στα σωστά σημεία. «Φυσικά, όποιος φορέας θελήσει να κάνει μετρήσεις οπουδήποτε. Απλά δεν θα πάει μόνος του ποτέ. Αυτή ήταν η δική μας ένσταση από την αρχή και γι' αυτό δεν αφήσαμε το συνεργείο των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας που ήρθε να πάρει δείγμα, προ δύο μηνών, να κάνει μόνο του τη δουλειά για πολλούς και διαφόρους λόγους», επισήμανε.

Η ΔΕΥΑΜΒ, κατέληξε, δεν ζήτησε εξηγήσεις για το θέμα από την Περιφερειακή Ενότητα, αλλά θα το κάνει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση