Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Διαχρονικό το μήνυμα της Επανάστασης του 1821 για τη χώρα
Διαχρονικό το μήνυμα της Επανάστασης του 1821 για τη χώρα

Διαχρονικό το μήνυμα της Επανάστασης του 1821 για τη χώρα

Mε κάθε επισημότητα όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί η από εκπροσώπους συλλόγων και στο Ηρώο στην του Βόλου στο πλαίσιο του εορτασμού της Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Στο διαχρονικό μήνυμα της Επανάστασης του αναφέρθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας λέγοντας πως είναι το μήνυμα της ανεξαρτησίας της απελευθέρωσης από οποιαδήποτε μορφή καταδυνάστευσης είναι ένα μήνυμα που εμπερικλείει την ελληνική ιδιοσυγκρασία την ιδιότητα του ελληνικού έθνους να μην υφίσταται ζυγό ακόμη κι αν αυτός θεωρείται δεδομένος για πολλά χρόνια.

Όπως τόνισε η ημερομηνία που όρισε η Φιλική εταιρεία θα πρέπει να γίνει σταθμός στο μυαλό κάθε Έλληνα κι ένας δίαυλος ζωής για να μην ξαναζήσει το ελληνικό έθνος ανάλογα φαινόμενα.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Γιώργος Πολύζος σημείωσε ότι με τη σημερινή με τη συμμετοχή 1.000 και πλέον μαθητών της Πρωτοβάθμιας αποτίουν τον ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτούς που διέθεσαν ότι πολυτιμότερο είχαν τη ζωή τους για να απολαμβάνουμε εμείς την ελευθερία μας.

Τόνισε ότι οι ήρωες της Επανάστασης αποτελούν φάρο κι επόμενες γενιές για να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται.

Με τη σειρά της η προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων Ρ. Φασουράκη ανέφερε ότι θα παρελάσουν 22 25 Α’ Βάθμιας, 18 Γυμνάσια και Λύκεια, πέντε τμήματα οδηγών και πέντε προσκόπων, συνολικά περίπου 2.500 άτομα.

Σημειώνεται πως στην κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων την προσεχή Δευτέρα με την καθιερωμένη στη του Βόλου στις 11:30 την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η υφυπουργός Οικονομικών .

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οι Ευρωεκλογές και το δίλημμα των Ελλήνων - https://t.co/c3w7GFahlU -

  • Άγρια επίθεση σε κρατούμενο στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου #Nοσοκομείο #αλλοδαπός… - https://t.co/bZf4O14V5p -

  • Τραυματισμός 28χρονου Ρουμάνου σε τροχαίο στο ύψος του Αϊδινίου - https://t.co/8pBBm3YTlp -

"Αλιεύοντας" την είδηση