Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δεύτερο κρούσμα κορωναϊού στο Δημαρχείο Βόλου
Δεύτερο κρούσμα κορωναϊού  στο Δημαρχείο Βόλου

Δεύτερο κρούσμα κορωναϊού στο Δημαρχείο Βόλου

Δεύτερη κρούσμα κορωναϊού διαγνώστηκε σε υπάλληλο του δήμου Βόλου και αυτό σήμανε συναγερμό στην Ρηγα Φερίου, ενώ όλοι οι υπάλληλοι θα υποβληθούν σε τεστ. .

Πρόκειται για υπάλληλο που εργάζεται σε κεντρική υπηρεσία του δήμου Βόλου και τις προηγούμενες ημέρες είχε συναντηθεί με τη που βρέθηκε θετική την περασμένη Παρασκευή.

Η γυναίκα που ένιωσε κάποια από τα συμτα, έκανε το τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο ενώ πλέον σε καραντίνα είναι όλα τα μέλη του υπηρεσιακού συμβουλίου όπου συναντήθηκαν τα μέχρι τ δύο διαπιστωμένα .

Ο δήμος Βόλου ήδη σήμερα προχώρησε σε απολύμανση τόσο του δημαρχείου όσο και άλλων κτιρίων, ενώ θα προχωρήσει αύριο σε δι τεστ σε όλους τους υπαλλήλους μέσω της ς «Άνασσα».

Μετά τον εντοπισμό του δεύτερου κρούσματος μόλυνσης από covid-19 σε υπάλληλο του Δήμου Βόλου, με του δημάρχου Βόλου, Αχ. Μπέου, αύριο Τρίτη, 13 Οκτωβρίου, από τις 7.00 το πρωί ειδικά υγειονομικά συνεργεία θα διενεργήσουν τεστ στους υπαλλήλους του Δήμου που εργάζονται στο κεντρικό κτήριο του Δημαρχείου και στο κτήριο Σπίρερ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΤΑ έχει ζητήσει να γίνει πλήρη ενημέρωση των εργαζόμενων και απολύμανση όλων των δημοτικών κτιρίων και οχημάτων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση