Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δεύτερο κρούσμα κορωναϊού στο Δημαρχείο Βόλου
Δεύτερο κρούσμα κορωναϊού  στο Δημαρχείο Βόλου

Δεύτερο κρούσμα κορωναϊού στο Δημαρχείο Βόλου

Δεύτερη κορωναϊού διαγνώστηκε σε γυναίκα υπάλληλο του δήμου Βόλου και αυτό σήμανε συναγερμό στην πλατεία Ρηγα Φερίου, ενώ όλοι οι υπάλληλοι θα υποβληθούν σε τεστ. .

Πρόκειται για υπάλληλο που εργάζεται σε κεντρική υπηρεσία του δήμου Βόλου και τις προηγούμενες ημέρες είχε συναντηθεί με τη γυναίκα που βρέθηκε θετική την περασμένη Παρασκευή.

Η γυναίκα που ένιωσε κάποια από τα συμπτώματα, έκανε το τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο ενώ πλέον σε καραντίνα είναι όλα τα μέλη του υπηρεσιακού συμβουλίου όπου συναντήθηκαν τα μέχρι τώρα δύο διαπιστωμένα κρούσματα.

Ο δήμος Βόλου ήδη σήμερα προχώρησε σε απολύμανση τόσο του δημαρχείου όσο και άλλων κτιρίων, ενώ θα προχωρήσει αύριο σε διενέργεια τεστ σε όλους τους υπαλλήλους μέσω της κλινικής «Άνασσα».

Μετά τον εντοπισμό του δεύτερου κρούσματος μόλυνσης από covid-19 σε υπάλληλο του Δήμου Βόλου, με του δημάρχου Βόλου, Αχ. Μπέου, αύριο Τρίτη, 13 Οκτωβρίου, από τις 7.00 το πρωί ειδικά υγειονομικά συνεργεία θα διενεργήσουν τεστ στους υπαλλήλους του Δήμου που εργάζονται στο κεντρικό κτήριο του Δημαρχείου και στο κτήριο Σπίρερ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΑΣ ΟΤΑ έχει ζητήσει να γίνει πλήρη των εργαζόμενων και απολύμανση όλων των δημοτικών κτιρίων και οχημάτων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση