Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δεσμεύτηκαν δημόσια 14 υποψήφιοι για να μη φύγει η 32η Ταξιαρχία
Δεσμεύτηκαν δημόσια 14 υποψήφιοι για να μη φύγει η 32η Ταξιαρχία

Δεσμεύτηκαν δημόσια 14 υποψήφιοι για να μη φύγει η 32η Ταξιαρχία

Από βήματος προχώρησαν σε δέσμευση πως θα αγωνιστούν ώστε να μην φύγει η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών από τη Νέα Ιωνία 14 βουλευτές πολλών κομμάτων, εκτός από αυτούς του και του ΚΚΕ, συντασσόμενοι με τη θέληση του δημάρχου Αχ. Μπέου να το πράξουν μπροστά στους πολίτες, για να μην κάνουν πίσω μετά τις κάλπες της 7ης Ιουλίου.

 

Η ξεκίνησε λίγο πριν τις 9 το βράδυ και συμμετείχαν εκατοντάδες κάτοικοι πολλών περιοχών του νομού, όπως και εκπρόσωποι φορέων, ενώ απείχαν οι βουλευτές του και του ΚΚΕ.

Ο δήμαρχος χαρακτήρισε ως άτοπες και άκαιρες τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής ς Ευάγ. Αποστολάκης, λέγοντας πως είναι απερχόμενος που τον χρησιμοποίησαν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ξεκαθάρισε πως η που οργάνωσε ο Δήμος δεν έχει πολιτικό σκοπό, αλλά στόχος είναι να σταλεί ένα μήνυμα με τη δέσμευση των υποψηφίων βουλευτών που παρέστησαν, ότι θα προσπαθήσουν για τον τόπο τους, “γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή τους και η παρουσία της στρατιωτικής ομάδας στην περιοχή είναι πολύ κομβική, γι' αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να την αποτρέψουμε” είπε χαρακτηριστικά ο Αχ. Μπέος.

Κατόπιν κάλεσε να ανέβουν στο βήμα 14 βουλευτές διαφόρων πολιτικών κομμάτων, οι οποίοι δεσμεύτηκαν μέσω μικροφώνου να αγωνιστούν για να παραμείνει στη Ν. Ιωνία το στρατόπεδο Γεωργούλα, κατηγορώντας επιπλέον την ότι «κοίμισε» την πόλη μετά την απόφαση ς του σχεδιασμού για μεταφορά, με δεδομένη  τη συγκέντρωση του Εμπορικού Συλλόγου στο Μεταξουργείο και δούλεψε παρασκηνιακά για τη μεταφορά, όπως προέκυψε και από τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού.

Υποστήριξαν ότι κανένας σχεδιασμός δεν επιβάλλει τη μεταφορά της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στην Αττική, πολύ δε περισσότερο τη διάσπασή της σε Αυλώνα και Σαλαμίνα και δεσμεύτηκαν ότι θα δώσουν ενωμένοι τον αγώνα για να παραμείνει στην περιοχή, που αποτελεί πνοή για την τοπική οικονομία.

Μετά το τέλος των παρεμβάσεων των υποψηφίων ο δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να θυμηθούν αυτά τα τέσσερα χρόνια ποιοι τους υποσχέθηκαν και τους είπαν ψέματα και συμπλήρωσε ότι «εάν νομίζετε ότι για άλλη μια φορά ότι αυτοί που στέλνετε στο κοινοβούλιο πάνε για να βολέψουν τους φίλους, τους συγγενείς και τους γνωστούς, ξαναστείλτε τους. Εάν όμως του στέλνετε για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντας της όλης, κοιτάξτε ποιοι λείπουν σήμερα”.

Μετά άρχισε να φωνάζει ονομαστικά τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών με τον ΣΥΡΙΖΑ, που απουσίαζαν, κάνοντας την αρχή από τις υφυπουργούς, ενώ στο τέλος κάθε ονόματος προέτρεπε τους συγκεντρωμένους να ρίξουν «μαύρο» και πολλοί ήταν αυτοί που αποδοκίμαζαν.

«Δεν χρειάζονται γιουχαΐσματα, αλλά στις 7 του Ιούλη, να τους τιμωρήσετε», κάλεσε τον κόσμο χαρακτηριστικά.

 

Τέλος ο Αχ. Μπέος ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να ψηφίσουν κατά συνείδηση και ανθρώπους που θα στηρίξουν τα συμφέροντα του τόπου, της πόλης μας και της πατρίδας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση