Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δέσμευση Αποστολάκη για ισοδύναμα με την απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας
Δέσμευση Αποστολάκη για ισοδύναμα με την απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας

Δέσμευση Αποστολάκη για ισοδύναμα με την απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας

Στην τελική ευθεί βρίσκοντι οι προετοιμασίες για την μεταφορά της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών «Μοράβας» από το στρατόπεδο “Γεωργούλα” στον Αυλώνα, καθώς είναι θέμα χρόνου να διαμορφωθούν οι υποδομές στον Αυλώνα και στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπως επίσης να βρεθούν αντίστοιχα για την Μαγνησία, όπως ανέφερε σε του από το ο Ευάγγελος Αποστολάκης, παραβρισκόμενος στην τελετή ς των ελικοπτέρων Chinook και Kiowa Warrior στον Ελληνικό Στρατό.

Ο επανέλαβε ότι επιχειρησιακά είναι λάθος που είναι η 32η Ταξιαρχία βρίσκεται στο Βόλο και δημιουργεί πολλά προτα, τα οποία έχει εξηγήσει στους τοπικούς βουλευτές, τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο.

Πρόσθεσε ότι η Ταξιαρχία θα παραμείνει στο Βόλο, μέχρι να ετοιμαστούν οι εγκαταστάσεις στα δύο σημεία που θα μεταφερθεί, ενώ θα ληφθεί μέριμνα για να μη μείνει η περιοχή χωρίς στρατιωτική παρουσία ώστε να μη χαθούν οικονομικοί πόροι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επιχειρησιακοί σχεδιασμοί των Ενόπλων Δυνάμεων, δε θα πρέπει να είναι μονομερείς όπως απαιτεί η τοπική κοινωνία, καθώς δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες που δημιουργούνται.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση