Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δέσμευση Αποστολάκη για ισοδύναμα με την απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας
Δέσμευση Αποστολάκη για ισοδύναμα με την απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας

Δέσμευση Αποστολάκη για ισοδύναμα με την απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την μεταφορά της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών «Μοράβας» από το στρατόπεδο “Γεωργούλα” στον Αυλώνα, καθώς είναι θέμα χρόνου να διαμορφωθούν οι στον Αυλώνα και στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπως επίσης να βρεθούν αντίστοιχα ισοδύναμα για την Μαγνησία, όπως ανέφερε σε του από το ο Ευάγγελος Αποστολάκης, παραβρισκόμενος στην παράδοσης των ελικοπτέρων Chinook και Kiowa Warrior στον Ελληνικό Στρατό.

Ο επανέλαβε ότι επιχειρησιακά είναι λάθος που είναι η 32η Ταξιαρχία βρίσκεται στο Βόλο και δημιουργεί πολλά προβλήματα, τα οποία έχει εξηγήσει στους τοπικούς βουλευτές, τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο.

Πρόσθεσε ότι η Ταξιαρχία θα παραμείνει στο Βόλο, μέχρι να ετοιμαστούν οι εγκαταστάσεις στα δύο σημεία που θα μεταφερθεί, ενώ θα ληφθεί μέριμνα για να μη μείνει η περιοχή χωρίς στρατιωτική παρουσία ώστε να μη χαθούν οικονομικοί πόροι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επιχειρησιακοί σχεδιασμοί των Ενόπλων Δυνάμεων, δε θα πρέπει να είναι μονομερείς όπως απαιτεί η τοπική κοινωνία, καθώς δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες που δημιουργούνται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ιταλία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πέντε περιφέρειες λόγω ξηρασίας #Ιταλία - https://t.co/RMfswR3QEz -

  • Κορωνοϊός: Μάχη με το χρόνο για τις επικαιροποιημένες #δόσεις #δόσεις - https://t.co/NUnCgmNYE1 -

  • Η Ζ. Μακρή στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για τον Μετασχηματισμό της Εκπαίδευσης - https://t.co/WiGuSuX9du… -

"Αλιεύοντας" την είδηση