Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δέσμευση Αποστολάκη για ισοδύναμα με την απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας
Δέσμευση Αποστολάκη για ισοδύναμα με την απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας

Δέσμευση Αποστολάκη για ισοδύναμα με την απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την μεταφορά της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών «Μοράβας» από το στρατόπεδο “Γεωργούλα” στον Αυλώνα, καθώς είναι θέμα χρόνου να διαμορφωθούν οι υποδομές στον Αυλώνα και στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπως επίσης να βρεθούν αντίστοιχα ισοδύναμα για την Μαγνησία, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του από το Στεφανοβίκειο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, παραβρισκόμενος στην τελετή παράδοσης των ελικοπτέρων Chinook και Kiowa Warrior στον Ελληνικό Στρατό.

Ο υπουργός επανέλαβε ότι επιχειρησιακά είναι λάθος που είναι η 32η Ταξιαρχία βρίσκεται στο Βόλο και δημιουργεί πολλά προβλήματα, τα οποία έχει εξηγήσει στους τοπικούς βουλευτές, τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο.

Πρόσθεσε ότι η Ταξιαρχία θα παραμείνει στο Βόλο, μέχρι να ετοιμαστούν οι εγκαταστάσεις στα δύο σημεία που θα μεταφερθεί, ενώ θα ληφθεί μέριμνα για να μη μείνει η περιοχή χωρίς στρατιωτική παρουσία ώστε να μη χαθούν οικονομικοί πόροι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επιχειρησιακοί σχεδιασμοί των Ενόπλων Δυνάμεων, δε θα πρέπει να είναι μονομερείς όπως απαιτεί η τοπική κοινωνία, καθώς δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες που δημιουργούνται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ποσό 291.200  ευρώ στο ΚΕΘΕΑ Πιλότος Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/x0kjN81v1Y -

  • Συνάντηση Αθ. Λιούπη με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για θέματα αγροτών της Μαγνησίας - https://t.co/TlrK9v9g44 -

  • Αλ. Μεϊκόπουλος: Ο υπουργός Μεταφορών επιτέλους κατάλαβε ότι ο σιδηρόδρομος Μαγνησίας μπορεί και πρέπει να λειτουργ… - https://t.co/trbf9FJvGW -

"Αλιεύοντας" την είδηση