Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δέσμευση Αποστολάκη για ισοδύναμα με την απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας
Δέσμευση Αποστολάκη για ισοδύναμα με την απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας

Δέσμευση Αποστολάκη για ισοδύναμα με την απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την μεταφορά της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών «Μοράβας» από το στρατόπεδο “Γεωργούλα” στον Αυλώνα, καθώς είναι θέμα χρόνου να διαμορφωθούν οι υποδομές στον Αυλώνα και στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπως επίσης να βρεθούν αντίστοιχα ισοδύναμα για την Μαγνησία, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του από το ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, παραβρισκόμενος στην τελετή παράδοσης των ελικοπτέρων Chinook και Kiowa Warrior στον Ελληνικό Στρατό.

Ο υπουργός επανέλαβε ότι επιχειρησιακά είναι λάθος που είναι η 32η Ταξιαρχία βρίσκεται στο Βόλο και δημιουργεί πολλά προβλήματα, τα οποία έχει εξηγήσει στους τοπικούς βουλευτές, τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο.

Πρόσθεσε ότι η Ταξιαρχία θα παραμείνει στο Βόλο, μέχρι να ετοιμαστούν οι εγκαταστάσεις στα δύο σημεία που θα μεταφερθεί, ενώ θα ληφθεί μέριμνα για να μη μείνει η περιοχή χωρίς στρατιωτική παρουσία ώστε να μη χαθούν οικονομικοί πόροι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επιχειρησιακοί σχεδιασμοί των Ενόπλων Δυνάμεων, δε θα πρέπει να είναι μονομερείς όπως απαιτεί η τοπική κοινωνία, καθώς δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες που δημιουργούνται.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση