Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Δέσμευση Ι. Τόλια για ποιοτικότερη κι αποδοτικότερη αστυνόμευση
Δέσμευση Ι. Τόλια για ποιοτικότερη κι αποδοτικότερη αστυνόμευση

Δέσμευση Ι. Τόλια για ποιοτικότερη κι αποδοτικότερη αστυνόμευση

Διαβεβαίωση ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ποιοτικότερη κι αποδοτικότερη αστυνόμευση έδωσε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ταξίαρχος Ι. Τόλιας, στο πλαίσιο μπουφέ που παρέθεσε στο προσωπικό σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Ο κ. Τόλιας στον χαιρετισμό του δήλωσε ότι η προαγωγή του και τοποθέτησή του – παραμονή στη θέση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αποτελεί γι’ αυτόν ιδιαίτερη τιμή.

Ο ίδιος, ευχαρίστησε το προσωπικό, τονίζοντας ότι θα είναι κοντά του όχι μόνο ως συνάδελφος και συνεργάτης, αλλά ως φίλος κι αρωγός στα καθημερινά υπηρεσιακά και μη ζητήματα, την φυσική ηγεσία του Σώματος που τον τίμησε και κυρίως την οικογένειά του.

Επίσης είπε: «Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας σε όλο το Νομό ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για μια ποιοτικότερη κι αποδοτικότερη αστυνόμευση της περιοχής μας, με βασικό γνώμονα την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες καθώς και στην βελτίωση της καθημερινότητα των πολιτών και την εξυπηρέτηση τους που άπτονται στα καθήκοντα της Αστυνομίας».

Ο κ. Τόλιας εκτίμησε ότι η άριστη συνεργασία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας με όλους του φορείς κι αρχές του νομού θα συνεχιστεί και δήλωσε ότι ευελπιστεί στην αρωγή των πολιτών του Νομού, η συνεργασία των οποίων- όπως υπογράμμισε- «με την υπηρεσία μας κρίνεται αναγκαία για την επιτυχία στην αποστολή της και να τους γνωρίσω ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, είμαστε διαθέσιμοι οποτεδήποτε επιθυμούν».

Τέλος ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο ε.α. Χαρ. Μπαρμπούτη για την βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση που προσέφερε και μάλιστα για να τον τιμήσει του απένειμε αναμνηστική πλακέτα.

tolias ekdilosi (15)

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του παραλιακού άξονα Θεσσαλίας Κεραμίδι-Ρακοπόταμος - https://t.co/bzQj3uOYpZ -

  • Μεγάλη επιτυχία της Νίκης Βόλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών - Γυναικών - https://t.co/Dg7Nw3DsUl -

  • Μνήμη Νεομάρτυρος Τριανταφύλλου του εκ Ζαγοράς - https://t.co/TBBnPynb7t -

"Αλιεύοντας" την είδηση