Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δέσμευση Ι. Τόλια για ποιοτικότερη κι αποδοτικότερη αστυνόμευση
Δέσμευση Ι. Τόλια για ποιοτικότερη κι αποδοτικότερη αστυνόμευση

Δέσμευση Ι. Τόλια για ποιοτικότερη κι αποδοτικότερη αστυνόμευση

Διαβεβαίωση ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ποιοτικότερη κι αποδοτικότερη αστυνόμευση έδωσε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ταξίαρχος Ι. Τόλιας, στο πλαίσιο μπουφέ που παρέθεσε στο προσωπικό σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Ο κ. Τόλιας στον χαιρετισμό του δήλωσε ότι η προαγωγή του και τοποθέτησή του – παραμονή στη θέση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αποτελεί γι’ αυτόν ιδιαίτερη τιμή.

Ο ίδιος, ευχαρίστησε το προσωπικό, τονίζοντας ότι θα είναι κοντά του όχι μόνο ως συνάδελφος και συνεργάτης, αλλά ως φίλος κι αρωγός στα καθημερινά υπηρεσιακά και μη ζητήματα, την φυσική του Σώματος που τον τίμησε και κυρίως την οικογένειά του.

Επίσης είπε: «Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας σε όλο το Νομό ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για μια ποιοτικότερη κι αποδοτικότερη αστυνόμευση της περιοχής μας, με βασικό γνώμονα την και καταστολή της εγκληματικότητας, την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες καθώς και στην βελτίωση της καθημερινότητα των πολιτών και την εξυπηρέτηση τους που άπτονται στα καθήκοντα της Αστυνομίας».

Ο κ. Τόλιας εκτίμησε ότι η άριστη συνεργασία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας με όλους του κι αρχές του νομού θα συνεχιστεί και δήλωσε ότι ευελπιστεί στην αρωγή των πολιτών του Νομού, η συνεργασία των οποίων- όπως υπογράμμισε- «με την υπηρεσία μας κρίνεται αναγκαία για την επιτυχία στην της και να τους γνωρίσω ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, είμαστε διαθέσιμοι οποτεδήποτε επιθυμούν».

Τέλος ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο ε.α. Χαρ. Μπαρμπούτη για την και την αμέριστη συμπαράσταση που προσέφερε και μάλιστα για να τον τιμήσει του απένειμε αναμνηστική πλακέτα.

tolias ekdilosi (15)

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανεβασμένο και χαμηλό ουρικό οξύ: Τι πρέπει να ξέρετε #ουρικόοξύ - https://t.co/itLvcPDoUZ -

  • Γιατί συμφέρει η αίτηση συνταξιοδότησης εντός του 2023 #αίτησησυνταξιοδότησης - https://t.co/cgnvUZdiEI -

  • #φωτιά σε εν κινήσει Ι.Χ. στην Κάτω Γατζέα #ΙΧ #ΚάτωΓατζέα #φωτιά - https://t.co/nP5ch1Zxze -

"Αλιεύοντας" την είδηση