Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δεν υπάρχει βραδινό ακτοπλοϊκό δρομολόγιο στις Β. Σποράδες
Δεν υπάρχει βραδινό ακτοπλοϊκό δρομολόγιο στις Β. Σποράδες

Δεν υπάρχει βραδινό ακτοπλοϊκό δρομολόγιο στις Β. Σποράδες

Πρόβλημα αναμένεται να δημιουργηθεί με την εξυπηρέτηση εκατοντάδων τουριστών που θα φτάνουν στο της Σκιάθου από τις 5 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ, καθώς δεν υπάρχει για το φετινό καλοκαίρι βραδινό ακτοπλοϊκό που να εξυπηρετεί όσους επιθυμούν να μετακινηθούν στα υιπα  των Β. Σποράδων.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην Βόλου ο δήμαρχος της Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης , το συγκεκριμένο θέμα προέκυψε το φετινό καλοκαίρι καθώς καταργήθηκε ένα βραδινό flying cat από τον Άγιο Κωνσταντίνο, που περνούσε από τη Σκιάθο στις 9 και από την Αλόννησο στις 11 το βράδυ.

Όπως τόνισε ο κ. Βαφίνης, έχει ήδη αποσταλεί στον υφυπουργό Ναυτιλίας κοινή επιστολή των δημάρχων Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, αλλά και των Ενώσεων Ξενοδόχων των τριών νησιών σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, ενώ ο ίδιος  είχε και τηλεφωνική με τον κ. Σαντορινιό, κατά τη διάρκεια της οποίας του έδωσε διευκρινίσεις.

Επίσης σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλοννήσου , εντός της τρέχουσας εβδομάδος πρόκειται να πραγματοποιηθεί ευρεία συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας με τη συμμετοχή  των δημάρχων Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου αλλά και εκπροσώπων όλων των ναυτιλιακών εταιριών που δραστηριοποιούνται στις Β. , προκειμένου να υπάρξει ακτοπλοϊκή σύνδεση σε συνδυασμό με το .

Τέλος τόνισε ότι  το θέμα πρέπει διευθετηθεί καθώς θα υπάρξει μεγάλη ταλαιπωρία για τους ειδικά κατά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ενώ θα αποτελέσει δυσφήμιση για τις Β. Σποράδες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση