Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δεν θέλει τους δημοσιογράφους στο Δημαρχείο η δημοτική αρχή Μπέου
Δεν θέλει τους δημοσιογράφους στο Δημαρχείο η δημοτική αρχή Μπέου

Δεν θέλει τους δημοσιογράφους στο Δημαρχείο η δημοτική αρχή Μπέου

Έδιωξν τους ρεπόρτερ του δημοτικού ρεπορτάζ πό το Δημαρχείο Βόλου. Οι , ως είθισται εδώ και πάρα πολλά χρόνια,  έχουν ένα χώρο στο Δημαρχείο, όχι μόνο του Βόλου, αλλά σε όλη τη χώρα και την  Ευρώπη, αλλά σήμερα οι ρεπόρτερ  του Δήμου Βόλου δοκίμασαν άλλη μια- άστοχη από πλευράς δημοτικής αρχής- έκπληξη, που εξαφάνισε το τραπέζι από το ισόγειο όπου καθόταν οι για να γράφουν το ρεπορτάζ τους , αλλά και πολίτες για να συμπληρώνουν τα έγγραφά τους.

Να σημειωθεί ότι με το που ανέλαβε η Μπέου πριν 2,5 χρόνια περίπου έδιωξε τους δημοσιογράφους από τον όροφο και τους κατέβασε στο ισόγειο , απ' όπου και σήμερα εκδιώχθηκαν με  άκομψο τρόπο και χωρίς καμία προηγούμενη εξήγηση.

ια την ιστορία να θυμίσουμε τι  έλεγε-μεταξύ άλλων-  η στις 13 Ιαναουαρίου 2016: «Πολύς θόρυβος για δήθεν εκδίωξη των δημοσιογράφων από το Δημαρχείο Βόλου ηγέρθη, χθες, άνευ λόγου και ουσίας. Ουδεμία εκδίωξη υφίσταται, αλλά μεταφορά του χώρου όπου συγκεντρώνονται από τον 1ο όροφο στο ισόγειο, όπου και πάλι θα έχουν όλες τις παροχές (γραφείο, internet και τηλέφωνο κ.λπ.)”

Σήμερα ο αντιδήμαρχος  Θ. είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι δημοσιογράφοι «δεν καλύπτουν το έργο της δημοτικής αρχής», όπως εγκαίνια κ.λπ., ότι μπορούν να κάνουν  τη δουλειά τους από τα γραφεία  των εφημερίδων που εργάζονται και ότι τους παρέχεται χώρος μόνο στις  συνεδριάσεις και ότι η δημοτική αρχή δεν είναι υποχρεωμένη να τους παρέχει γραφείο και τηλέφωνο στο Δημαρχείο.

Οι της δημοτικής αρχής αρνούται να παρέχουν στους δημοσιογράφους ένα  γραφείο κι ένα τηλέφωνο και συμπεριφέρονται λες και το Δημαρχείο είναι μαγαζάκι τους ή σπίτι τους , ενώ τα περί  δημοκρατίας που πρεσβεύουν φάνηκαν και από τη  σημερινή τους .

 

SANYO DIGITAL CAMERA

"Αλιεύοντας" την είδηση