Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στα σχολεία του πρώην Πολυκλαδικού
Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στα σχολεία του πρώην Πολυκλαδικού

Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στα σχολεία του πρώην Πολυκλαδικού

Σήμερα λόγω βλάβης στον υποσταθμό ρεύματος
Δεν θα  γίνουν  μαθήματα  σήμερα στα σχολεία που στεγάζονται στο συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού, μετά από βλάβη της ΔΕΗ που αποκαταστάθηκε πριν λίγο, αλλά  απαιτείται χρόνος για να λειτουργήσει η θέρμανση.
Σύμφωνα με τον  διευθυντή  της Β'θμιας Εκπαίδευσης Σω Σαβελίδη   και την  αντιδήμαρχο  Παιδείας Γεωργία , που βρέθηκαν στον χώρο, σήμερα τα ξημερώματα έπεσε η μέση τάση του ρεύματος στην περιοχή της ς και σε μεγάλες εγκαταστάσεις και υποσταθμού έκλεισαν οι αυτόματοι διακόπτες για ασφάλεια.
Σε άλλα σχολεία στη οι διευθυντές σήκωσαν το διακόπτη και το ρεύμα επανήλθε όμως αυτό δεν συνέβη στο συγκρότημα του Πολυκλαδικού.
Από τις 6.00  το πρωί που ο διευθυντής του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου διαπίστωσε τι συνέβη, ειδοποίησε το δήμο που έσπευσαν με συνεργείο όπως και η ΔΕΗ και αποκατέστησαν τη βλάβη στον υποσταθμό έξω από το σχολικό συγκρότημα και στη συνέχεια στο εσωτερικό.
Με προφορική εντολή του δημάρχου, έπειτα από εισηγήσεις των διευθυντών των σχολικών μονάδων δεν θα πραγματοποιηθούν στα σχολεία που στεγάζονται στο Πολυκλαδικό, δηλαδή το 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, το 2ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, στο Τ Ειδικής Αγωγής και στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο .
Τούτο διότι μπορεί το ρεύμα να επανήλθε αλλά απαιτείται χρόνος για να θερμανθούν οι τεράστιες εγκαταστάσεις. Έτσι οι ές ξεκίνησαν την καινούρια εβδομάδα χωρίς μάθημα.
Εν τω μεταξύ, από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ανακοινώθηκε ότι στο 8ο και 4ο ΓΕΛ Βόλου, καθώς και στο 4ο Γυμνάσιο διακόπηκαν τα μαθήματα την τρίτη , λόγω βλάβης στο σύστημα θέρμανσης.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση