Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στα σχολεία του πρώην Πολυκλαδικού
Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στα σχολεία του πρώην Πολυκλαδικού

Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στα σχολεία του πρώην Πολυκλαδικού

Σήμερα λόγω βλάβης στον υποσταθμό τος
Δεν θα  γίνουν  μαθήματα  σήμερα στα σχολεία που στεγάζονται στο συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού, μετά από βλάβη της ΔΕΗ που αποκαταστάθηκε πριν λίγο, αλλά  απαιτείται χρόνος για να λειτουργήσει η θέρμανση.
Σύμφωνα με τον  διευθυντή  της Β'θμιας Εκπαίδευσης Σωκράτη Σαβελίδη   και την  αντιδήμαρχο  Παιδείας εωργία , που βρέθηκαν στον χώρο, σήμερα τα ξημερώματα έπεσε η μέση τάση του τος στην περιοχή της . Ιωνίας και σε μεγάλες εγκαταστάσεις και υποσταθμού έκλεισαν οι αυτόματοι διακόπτες για .
Σε άλλα σχολεία στη . Ιωνία οι διευθυντές σήκωσαν το διακόπτη και το ρεύμα επανήλθε όμως αυτό δεν συνέβη στο συγκρότημα του Πολυκλαδικού.
Από τις 6.00  το πρωί που ο διευθυντής του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου διαπίστωσε τι συνέβη, ειδοποίησε το δήμο Βόλου που έσπευσαν με συνεργείο όπως και η ΔΕΗ και αποκατέστησαν τη βλάβη στον υποσταθμό έξω από το σχολικό συγκρότημα και στη συνέχεια στο εσωτερικό.
Με προφορική εντολή του δημάρχου, έπειτα από εισηγήσεις των διευθυντών των σχολικών μονάδων δεν θα πραγματοποιηθούν στα σχολεία που στεγάζονται στο Πολυκλαδικό, δηλαδή το 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, το 2ο ΕΛ Ν. Ιωνίας, στο Ειδικής Αγωγής και στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Βόλου.
Τούτο διότι μπορεί το ρεύμα να επανήλθε αλλά απαιτείται χρόνος για να θερμανθούν οι τεράστιες εγκαταστάσεις. Έτσι οι μαθητές ξεκίνησαν την καινούρια εβδομάδα χωρίς μάθημα.
Εν τω μεταξύ, από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας ανακοινώθηκε ότι στο 8ο και , καθώς και στο 4ο Γυμνάσιο διακόπηκαν τα μαθήματα την τρίτη ώρα, λόγω βλάβης στο σύστημα θέρμανσης.
"Αλιεύοντας" την είδηση