Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δεν πήραν ούτε την ψήφο τους σε Ζαγορά – Μούρεσι και Ρήγα Φεραίο!
Δεν πήραν ούτε την ψήφο τους σε Ζαγορά – Μούρεσι και Ρήγα Φεραίο!

Δεν πήραν ούτε την ψήφο τους σε Ζαγορά – Μούρεσι και Ρήγα Φεραίο!

Ούτε τις ίδιες τους τις ψήφους δεν κατάφεραν να πάρουν δύο δημοτικοί σύμβουλοι σε Δήμους της , καθώς το τελικό έδειξε 0, αφού όχι μόνο δεν τους προτίμησε κάποιος συγγενής ή φίλος, αλλά είτε δεν πήγαν να ψηφίσουν απέχοντας από τη διαδικασία για τους δικούς τους λόγους, είτε έριξαν άκυρο στην κάλπη…

Σύμφωνα με την σταυροδοσία που αναρτήθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι στην του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας υ Βόλου υποψήφιος που κατέβηκε με την παράταξη “Κίνηση Ενότητας” της Μ. Σαμαρά για το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου δεν ψήφισε ούτε τον εαυτό του, μένοντας στο 0.

Σημειώνεται ότι στον συγκεκριμένο δήμο αυτή τη θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος των εκλογών μεταξύ του νυν δημάρχου Παν. Κουτσάφτη που συγκέντρωσε ποσοστό 47,33% και της Μ. Σαμαρά που πήρε 41,40%.

Ακόμα ένα περιστατικό εμφάνισης “κουλουριού” είχαμε και στο Δήμο Ρήγα ου όπου υποψήφιος με την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης του A. Παπαϊωάννου ή έριξε άκυρο ή αποφάσισε να μην επιλέξει το πρόσωπο του, κάτι που το έκαναν και όλοι οι υπόλοιποι ψηφοφόροι “μαυρίζοντας” τον, ή δεν προσήλθε στην κάλπη για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Υπενθυμίζεται πως η παράταξη έλαβε 355 ψήφους και ποσοστό 4,02% σε όλο το δήμο.

Επιπλέον υπήρξαν και που έλα μόνο την ψήφο τους, αλλά και αυτοί που πήραν μόνο δύο τριών ακόμα κυρίως σε παρατάξεις που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου και βρίσκονταν σε περιοχές με μικρότερη πληθυσμιακή σε σχέση με άλλες.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση