Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δεν πέρασε η πρόταση Καμμένου για αποχώρηση των υπουργών του από την κυβέρνηση
Δεν πέρασε η πρόταση Καμμένου για αποχώρηση των υπουργών του από την κυβέρνηση

Δεν πέρασε η πρόταση Καμμένου για αποχώρηση των υπουργών του από την κυβέρνηση

Άκαρπη υπήρξε η προσπάθεια του Πάνου Καμένου να αποσπάσει την έγκριση των βουλευτών του ώστε να αποσυρθούν από την κυβέρνηση.

Κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Π. Καμμένος φέρεται να ζήτησε τη σύμφωνη γνώμη βουλευτών του, να ενημερώσει τον πρωθυπουργό (όταν συναντηθεί μαζί του , κάτι που με τη σειρά του εξαρτάται από την  ολοκλήρωση των διαδικασιών στα Σκόπια) ότι αποσύρει από την κυβέρνηση τους υπουργούς των ΑΝΕΛ,

Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ μιας τέτοιας εξέλιξης, ενώ το ίδιο φέρεται να έπραξαν και οι Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και Κ. Κατσίκης.

Ωστόσο, τέσσερις βουλευτές (Μαυραγάνης, Παπαχριστόπουλος, Κόκκαλης και Ζουράρις) φέρεται να απάντησαν αρνητικά, επικαλούμενοι ωστόσο κυρίως …διαδικαστικούς λόγους, λέγοντας δηλαδή ότι μια τέτοια δεν μπορεί να ληφθεί από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση, με δεδομένο ότι από αυτή απουσίαζαν οι κυρίες – Χρυσοβελώνη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση της Κ.Ο δόπη με την επισήμανση ότι το όργανο θα βρίσκεται σε «διαρκή συνεδρίαση» ενόψει των εξελίξεων στα Σκόπια.

Υπό το φως και των νέων δεδομένων φαίνεται ότι εκτός από τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, αναβάλλεται και η αποψινή προγραμματισμένη τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Καμμένου.

Καμμένος: Η μόνη διαφορά μας στην κυβέρνηση ς είναι το όνομα της Μακεδονίας

«Η μόνη διαφορά μας στη κυβέρνηση ς είναι το όνομα της Μακεδονίας. Τα υπόλοιπα λύνονται κοινοβουλευτικά. Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν αυτή συνδεθεί με την συμφωνία των Πρεσπών όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσω τον πρωθυπουργό», αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός ς ‘Αμυνας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Αναβλήθηκε η συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου

Την της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

«Μέχρι να αρθεί η εμπλοκή που υπάρχει στην πΓΔΜ είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό», είπε ο κ. Καμμένος σε δημοσιογράφους.

Ερωτηθείς αν αυτή η εξέλιξη επηρεάζει τη συνεδρίαση της ΚΟ, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «όλα είναι συναρτώμενα».

Την ίδια, ερωτηθείς για την εμπλοκή που, όπως είπε, υπάρχει στα Σκόπια, ανέφερε ότι δεν μπορούμε να πάμε σε συνάντηση με σενάρια σημειώνοντας ότι είναι σε ανοιχτή επι με τον Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση