Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δεν κατάφερε να βρει τελικά τα χαμένα του παιδιά ο 37χρονος Αιγύπτιος
Δεν κατάφερε να βρει τελικά τα χαμένα του παιδιά ο 37χρονος Αιγύπτιος

Δεν κατάφερε να βρει τελικά τα χαμένα του παιδιά ο 37χρονος Αιγύπτιος

Δεν κατάφερε τελικώς να βρει τα δύο χαμένα του παιδιά ο 37χρονος Αιγύπτιος, που τα αναζητούσε στις δομές που φιλοξενούν πρόσφυγες στη Μαγνησία και έτσι αναχώρησε χθες άπραγος για την πατρίδα του.

Ο επισκέφθηκε το χώρο της Παιδόπολης, που φιλοξενεί ασυνόδευτα ανήλικα, χωρίς να μπορέσει να εντοπίσει, ανάμεσα στα παιδιά τον γιό του, καθώς η δομή φιλοξενεί μόνο αγόρια, ενώ την ίδια τύχη είχε και με τη δομή της Μακρινίτσας.

Ο άνδρας δεν επισκέφθηκε τελικά το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων «Μόζας», όπου μένουν οικογένειες με παιδιά και όχι ασυνόδευτα ανήλικα.

Ο 37χρονος πατέρας, που ζει έξω από το Κάιρο, αναζητά τα παιδιά του που είναι κορίτσι ηλικίας 6 και αγόρι 9 χρονών, τα οποία έχασε σε ναυάγιο ανοιχτά της Κρήτης το 2016.

Μέχρι σήμερα, παρά τις περιπλανήσεις του και τις προσπάθειες που έχει κάνει, δεν μπόρεσε να τα εντοπίσει, ενώ ξέρει ότι βρίσκονται στη ζωή, γιατί είχαν διασωθεί και εξαφανίστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

  • Εργατικό ατύχημα στο Γυμνάσιο Ιωλκού #εργατικόατύχημα - https://t.co/vgovMaJTZV -

  • Μνήμη Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου - https://t.co/029Gw2OSvG -

"Αλιεύοντας" την είδηση