Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δεν έγιναν πλειστηριασμοί και πάλι σήμερα στο Ειρηνοδιεκίο Βόλου
Δεν έγιναν πλειστηριασμοί και πάλι σήμερα στο Ειρηνοδιεκίο Βόλου

Δεν έγιναν πλειστηριασμοί και πάλι σήμερα στο Ειρηνοδιεκίο Βόλου

Δεν έγιναν πλειστηριασμοί και πάλι σήμερα στο Ειρηνοδιεκίο Βόλου, λόγω ς των συμβολαιογράφων. Ωστόσο, σήμερα τα μέλη του Κινήματος βρέθηκαν στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, καθώς ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν πέντε πλειστηριασμοί, αλλά δεν έγιναν , λόγω της ς των συμβολαιογράφων, ενώ δεν υπήρχαν ούτε αστυνομικές δυνάμεις.

Τα μέλη του Κινήματος δίνουν ραντεβού στις γειτονιές, καλώντας τον κόσμο να βρεθεί απέναντι στις που θα γίνονται μετά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και παράλληλα θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται και στο Βόλου κάθε Τετάρτη, για να αποτρέψουν την παλαιού ή εξ' ς πλειστηριασμού.

Το μέλος του ΕΠΑΜ Μαγνησίας Γιώργος Λέτσιος δήλωσε: «η αντίσταση δεν σταματάει ποτέ. Ό,τι και να κάνουν αυτοί, το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς. Στόχος μας ήταν ανέκαθεν η αντίσταση στις γειτονιές και η εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4, που ορίζει ότι οι Έλληνες υποχρεούνται να υπερασπίζουν το μα κάθε τρόπο και η αντίσταση να μεταφερθεί από τα σε όλα τα της Ελλάδας».

Το μέλος του ΕΠΑΜ πρόσθεσε ότι σκοπός του κινήματος κατά των κατασχέσεων, πλειστηριασμών και εξώσεων, είναι να βρίσκονται στις , ώστε και πλειστηριασμοί να γίνονται ηλεκτρονικά, τη στιγμή των εξώσεων να βρίσκουν μπροστά τους, τους πολίτες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση