Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Δεν έγιναν πλειστηριασμοί και πάλι σήμερα στο Ειρηνοδιεκίο Βόλου
Δεν έγιναν πλειστηριασμοί και πάλι σήμερα στο Ειρηνοδιεκίο Βόλου

Δεν έγιναν πλειστηριασμοί και πάλι σήμερα στο Ειρηνοδιεκίο Βόλου

Δεν έγιναν πλειστηριασμοί και πάλι σήμερα στο Ειρηνοδιεκίο Βόλου, λόγω αποχής των συμβολαιογράφων. Ωστόσο, σήμερα τα μέλη του Κινήματος βρέθηκαν στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, καθώς ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν πέντε πλειστηριασμοί, αλλά δεν έγιναν , λόγω της αποχής των συμβολαιογράφων, ενώ δεν υπήρχαν ούτε αστυνομικές δυνάμεις.

Τα μέλη του Κινήματος δίνουν στις γειτονιές, καλώντας τον κόσμο να βρεθεί απέναντι στις εξώσεις που θα γίνονται μετά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και παράλληλα θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται και στο Βόλου κάθε Τετάρτη, για να αποτρέψουν την εκτέλεση παλαιού ή εξ’ αναβολής πλειστηριασμού.

Το μέλος του Μαγνησίας Γιώργος Λέτσιος δήλωσε: «η δεν σταματάει ποτέ. Ό,τι και να κάνουν αυτοί, το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς. Στόχος μας ήταν ανέκαθεν η στις γειτονιές και η εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4, που ορίζει ότι οι Έλληνες υποχρεούνται να υπερασπίζουν το Σύνταγμα μα κάθε τρόπο και η αντίσταση να μεταφερθεί από τα Ειρηνοδικεία σε όλα τα σπίτια της Ελλάδας».

Το μέλος του πρόσθεσε ότι σκοπός του κινήματος κατά των κατασχέσεων, πλειστηριασμών και εξώσεων, είναι να βρίσκονται στις εξώσεις, ώστε και πλειστηριασμοί να γίνονται ηλεκτρονικά, τη στιγμή των εξώσεων να βρίσκουν μπροστά τους, τους πολίτες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωνοϊός: 4.165 νέα κρούσματα, 25 θάνατοι, 380 διασωληνωμένοι - https://t.co/XQd6UL9mcU -

  • Το πρόγραμμα μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωναϊού  στη Θεσσαλία       - https://t.co/G9KCmS8asD… -

  • Ματαιώνονται οι #παρελάσεις στη Θεσσαλία #παρελάσεις - https://t.co/EbO9Q9v8GU -

"Αλιεύοντας" την είδηση