Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δεκτή η προσφυγή του Αλ. Δούρα για τα αδέσποτα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας
Δεκτή η προσφυγή του Αλ. Δούρα για τα αδέσποτα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας

Δεκτή η προσφυγή του Αλ. Δούρα για τα αδέσποτα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας

Δεκτή έκνε η Διοίκηση Θεσσαλίας, την προσφυγή που είχε καταθέσει ο παραιτηθείς δημοτικός σύμβουλος Βόλου Αλέξανδρος Δούρας, κατά της βεβαίωσης καλής ς εργασιών στον διαχειριστή του καταφυγίου αδέσποτων, που είχε εκδώσει ο .

Ο παρότι κλήθηκε από την , δεν έδωσε καμία απάντηση και δεν παρέδωσε κανένα έγγραφο προκειμένου να δικαιολογήσει την απόφασή του και Αποκεντρωμένη αποφάνθηκε ότι αποδέχεται την προσφυγή κατά της αριθμ. 504/2015 απόφασης του Δ.Σ. Δήμου Βόλου περί «έκδοσης βεβαίωσης καλής ς εργασιών για την παροχή υπηρεσιών περισυλλογής, φιλοξενίας και φροντίδας αδέσποτων ζώων Δ.Ε. Δήμου Βόλου».

Εν τω μεταξύ, σε άλλη απόφαση της Αποκεντρωμένης, που αναρτήθηκε σήμερα στη “”, απορρίφθηκε η προσφυγή του πρώην συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Αλ. Δούρα κατά της απόφασης του Δ.Σ. Δήμου Βόλου περί «διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού προμήθειας ζωοτροφών για τη σίτιση αδέσποτων ζώων Δ.Ε. Δήμου Βόλου και ς όρων διενέργειας αυτού».

Η Αποκεντρωμένη δέχτηκε, παρότι ο Δήμος Βόλου δεν διαθέτει υποδομές και ταΐστρες για ζώα στο Δήμο, ότι η Δημοτική Αρχή θα προμηθευτεί τροφές για όλα τα ζώα και ότι η διενέργεια του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού προμήθειας ζωωτροφών για τη σίτιση αδέσποτων ζώων, αφορά σε όλες τις Δ.Ε. του Δήμου Βόλου και τη δέσμευσή της ότι οφείλει να φροντίζει για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων της πόλης και όχι μόνο αυτών που φιλοξενούνται προσωρινά στο καταφύγιο.

Μη δεκτή η προσφυγή του ΤΕΕ

ΤΕΕ1

Τέλος, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απέρριψε προσφυγή που κατέθεσε το ΤΕΕ Μαγνησίας, για την απευθείας ανάθεση κατασκευής κυκλικών κόμβων από τον στον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Νίκο Ηλιού.

Σύμφωνα με το ΤΕΕ, ο ανταγωνισμός με τους μηχανικούς είναι αθέμιτος και ότι δεν μπορούν οι καθηγητές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων να λαμβάνουν απευθείας αναθέσεις.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση εκτιμά ότι από τη συνολική εξέταση των στοιχείων της προσφυγής, δεν θεμελιώνεται έννομο συμφέρον του ΤΕΕ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση