Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Δεκατρία θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Δεκατρία θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δεκατρία θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δεκατρία θετικά κρούσματα Covid 19 διαγνώστηκαν  στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, από  26/9/2020 ώρα 14:00  έως 27/9/2020 ώρα 14:00.

Στην περιοχή του Βόλου

Καταγράφηκαν τρία νέα κρούσματα Covid -19. Προσήλθαν και εξετάστηκαν στο  Γ.Ν. Βόλου κατόπιν συμπτωματολογίας.

Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν έξι νέα κρούσματα Covid -19.

Τέσσερα κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων  (23/09/2020)-(24/09/2020) και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως , ένα κρούσμα προέρχεται από συρροή κρουσμάτων σε κοινωνική εκδήλωση στην περιοχή των Τρικάλων και προέκυψε και αυτό κατόπιν ιχνηλατήσεως ενώ τέλος ένα κρούσμα προσήλθε σε ιδιωτικό εργαστήριο κατόπιν συμπτωματολογίας.

 

Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν δύο νέα κρούσματα  Covid -19. Εργάζονται σε περιοχή με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο και εξετάστηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο κατόπιν συμπτωμάτων.

Στην περιοχή της Καρδίτσας

Καταγράφηκαν δύο νέα κρούσματα  Covid -19.

Ένα κρούσμα αποτελεί στενή επαφή κρούσματος (25/09/2020) και εξετάστηκε στο  Γ.Ν. Καρδίτσας ενώ ένα ακόμη εξετάστηκε στο ίδιο Νοσοκομείο κατόπιν συμπτωματολογίας.

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρυσά σκουλαρίκια πρόσφερε η ποδηλασία της Νίκης Βόλου σε τρία κορίτσια του Συλλόγου “ΦΛΟΓΑ” - https://t.co/O158PO7FNY -

  • Nέες σεισμικές δονήσεις ανοιχτά της Σκιάθου - https://t.co/WjHWbyPa8E -

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών για επιχορήγηση ζημιών στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις… - https://t.co/xuglkCDSUP -

"Αλιεύοντας" την είδηση