Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δεκαοκτώ μήνες σε 36χρονο που έκλεψε αμάξι και 3 τενεκέδες λάδι
Δεκαοκτώ μήνες σε 36χρονο που έκλεψε αμάξι και 3 τενεκέδες λάδι

Δεκαοκτώ μήνες σε 36χρονο που έκλεψε αμάξι και 3 τενεκέδες λάδι

Σε γνώστους δράστες προσπάθησε ν ρίξει την ευθύνη κλοπής αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 46χρονου, ένας 36χρονος Βολιώτης σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπών και διαρρήξεων, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο με αποτέλεσμα να κριθεί και να καταδικαστεί χθες από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών μετατρέψιμη προς 5€ την ημέρα, ενώ άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έκλεψε τη Δευτέρα το βράδυ αυτοκίνητο μάρκας Hyundai Accent αξίας 3.000 περίπου ευρώ, από 46χρονο κτηνοτρόφο από το Ριζόμυλο, προκαλώντας στο θύμα μεγάλη ζημιά, αφού εκτός από φάκελο που περιείχε 580 ευρώ και ήταν μέσα στο αμάξι, του πήρε και το βιβλίο που ο 46χρονος έγραφε τις τητες κτος που παρέδιδε στους πελάτες του και τ δεν μπορεί να πληρωθεί γι' αυτές!

Ο κτηνοτρόφος αντελήφθη την κλοπή μετά από τηλεφώνημα ενός φίλου του από το Βόλο, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι το αυτοκίνητο του κινείται στη πόλη με άλλον όμως στο τιμόνι.

Τότε ο 46χρονος πήγε στη πίσω αυλή στο σπίτι του στον Ριζόμυλο και διαπίστωσε ότι το αμάξι έλειπε.

Το θύμα καταθέτοντας στο δικαστήριο ανέφερε πως δεν γνώριζε τον κατηγορούμενο και χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ενώ εκτός από το βιβλίο και τα χρήματα, είχε μέσα και μια μικρή τηλεόραση.

Ο 36χρονος στην απολογία του ισχυρίστηκε πως δεν ήταν αυτός ο κλέφτης, αλλά κάποιοι άλλοι άγνωστοι Ρομά που τον απήγαγαν και τον έβαλαν μέσα στο αμάξι με το ζόρι.

Επίσης παραδέχθηκε πως αφαίρεσε προχθές το πρωί τρία δοχεία από το σπίτι 77χρονης γυναίκας στο Ριζόμυλο, τα οποία όμως τα παρέδωσε, όπως είπε, πίσω στην με δική του πρωτοβουλία.

Ο 36χρονος σημειώνεται ότι στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για κλοπές και διαρρήξεις, ενώ έχει εκτίσει ποινή σε σωφρονιστικό για τις πράξεις του.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση