Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δεκάδες Βολιώτες κάθε ηλικίας έτρεξαν για τη “ΦΛΟΓΑ”
Δεκάδες Βολιώτες κάθε ηλικίας έτρεξαν για τη “ΦΛΟΓΑ”

Δεκάδες Βολιώτες κάθε ηλικίας έτρεξαν για τη “ΦΛΟΓΑ”

Δεκάδες Βολιώτες κάθε ηλικίας, παιδιά, , , άνθρωποι με κινητικά προβλήματα , έτρεξαν σήμερα   7 Οκτωβρίου το πρωί  στην 6η συνεχόμενη χρονιά,   στην παραλία της πόλης, με σύνθημα «τρέχουμε για τη ΦΛΟΓΑ».

Οι συμμετέχοντες ακολούθησαν  μια ξεχωριστή δρομική βόλτα στην παραλία του Βόλου κι ένα διαφορετικό που αφορά όλους «γιατί…. Η μας είναι δύναμη για τον αγώνα παιδιών με καρκίνο».

Σε  αυτή την ξεχωριστή δρομική εμπειρία που  την διοργάνωσαν η Θεσσαλίας, η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου,  συμμετείχαν-μεταξύ άλλων-  μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθειά τους, εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων , αθλητικοί σύλλογοι του Βόλου με τους τους

Ο  είχε  συμβολικό αντίτιμο όπως έχει ορισθεί από τον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».

Οι συμμετέχοντες, φορώντας τα χαρακτηριστικά μπλουζάκια, αλλά και με  τα ρούχα τους,   ακολούθησαν  μία διαδρομή περίπου των 2 χλμ.  κι έτρεξαν όλοι ανεξαιρέτως, ο καθένας  με το ρυθμό του, ενώ άλλοι  περπάτησαν κι όλοι μαζί μια παρέα,   διαδήλωσαν  τη τους για και για υποστήριξη του ενός στον άλλο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση