Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δεκάδες κλήσεις για παράνομη στάθμευση στο Βόλο
Δεκάδες κλήσεις για παράνομη στάθμευση στο Βόλο

Δεκάδες κλήσεις για παράνομη στάθμευση στο Βόλο

Επιχείρηση κυκλοφορικής ποσυμφόρησης του υ του , με την απομάκρυνση παρανόμως σταθμευμένων ΙΧ και φορτηγών αυτοκινήτων, στη διάρκεια της οποίας “κόπηκαν” δεκάδες κλήσεων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί,  σε συνεργασία της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο Αχ. Μπέος υπογράμμισε ότι πλέον οι έλεγχοι θα γίνονται εντατικά και σε καθημερινά βάση προκειμένου να αποσυμφορηθεί κυκλοφοριακά η πόλη και να καταστεί λειτουργική. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το χάος – τόνισε ο δήμαρχος – που προκαλούν, δυστυχώς, οδηγοί που δεν αγαπούν την πόλη, δεν συμμορφώνονται και παρκάρουν όπου θέλουν, χωρίς να λογαριάζουν κανένα.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο θέμα της εκτός ωραρίου φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων από φορτηγά, ζήτησε την τήρηση του ωραρίου μέχρι τις 10.00 το πρωί που προβλέπει ρητά η κανονιστική διάταξη του Δήμου και ζήτησε τη συνεργασία γι αυτό και των επιχειρηματιών – καταστηματαρχών.

Τέλος  υπογράμμισε ότι θεαματική βελτίωση της κατάστασης στο θέμα της στάθμευσης αναμένεται να προκύψει από την ολοκλήρωση του νέου της Φιλελλήνων, που αναμένεται μέχρι τον προσεχή Μάρτιο, ενώ μπαίνει ξανά στο “τραπέζι”  το θέμα της παραχώρησης από τη νέα διοίκηση του οσοκομείου Βόλου του οικοπέδου της Κ. Καρτάλη – παραλίας και και έκτασης του ΟΣΕ, ώστε να αξιοποιηθούν ως χώροι στάθμευσης προς όφελος της πόλης.

Τέλος ο κ. Μπέος απέκλεισε χαριστικές συμπεριφορές με την ακύρωση κλήσεων για . “Πρέπει να συμμορφωθούμε όλοι, με πρώτο και μένα που “τρώω' αρκετές κλήσεις για ” τόνισε χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση