Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Δεκάδες κλήσεις για παράνομη στάθμευση στο Βόλο
Δεκάδες κλήσεις για παράνομη στάθμευση στο Βόλο

Δεκάδες κλήσεις για παράνομη στάθμευση στο Βόλο

Επιχείρηση κυκλοφοριακής αποσυμφόρησης του κέντρου του Βόλου, με την απομάκρυνση παρανόμως σταθμευμένων ΙΧ και φορτηγών αυτοκινήτων, στη διάρκεια της οποίας “κόπηκαν” δεκάδες κλήσεων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί,  σε της Τροχαίας Βόλου και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο υπογράμμισε ότι πλέον οι έλεγχοι θα γίνονται εντατικά και σε καθημερινά βάση προκειμένου να αποσυμφορηθεί κυκλοφοριακά η πόλη και να καταστεί λειτουργική. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το χάος – τόνισε ο δήμαρχος – που προκαλούν, δυστυχώς, οδηγοί που δεν αγαπούν την πόλη, δεν συμμορφώνονται και παρκάρουν όπου θέλουν, χωρίς να λογαριάζουν κανένα.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο θέμα της εκτός ωραρίου φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων από φορτηγά, ζήτησε την τήρηση του ωραρίου μέχρι τις 10.00 το πρωί που προβλέπει ρητά η διάταξη του Δήμου και ζήτησε τη γι αυτό και των επιχειρηματιών – καταστηματαρχών.

Τέλος  υπογράμμισε ότι θεαματική βελτίωση της κατάστασης στο θέμα της στάθμευσης αναμένεται να προκύψει από την ολοκλήρωση του νέου πάρκινγκ της Φιλελλήνων, που αναμένεται μέχρι τον προσεχή Μάρτιο, ενώ μπαίνει ξανά στο “τραπέζι”  το θέμα της παραχώρησης από τη νέα του του οικοπέδου της Κ. Καρτάλη – παραλίας και Ιάσονος και έκτασης του ΟΣΕ, ώστε να αξιοποιηθούν ως στάθμευσης προς όφελος της πόλης.

Τέλος ο κ. Μπέος απέκλεισε χαριστικές συμπεριφορές με την ακύρωση κλήσεων για παράνομη στάθμευση. “Πρέπει να συμμορφωθούμε όλοι, με πρώτο και μένα που “τρώω’ αρκετές κλήσεις για παράνομη στάθμευση” τόνισε χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται η  εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών #κουνουποκτονία - https://t.co/rVdUWlfTQr -

  • Συνάντηση  συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας με τον υπουργό Κ. Σκρέκα … - https://t.co/jX2wFgQMTo -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για οικονομική στήριξη παραγωγών του Δήμου Βόλου - https://t.co/8GGUNargMr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση