Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δέκα νέα θετικά κρούσματα κορωναϊού σε Βόλο και Λάρισα
Δέκα νέα θετικά κρούσματα κορωναϊού σε Βόλο και Λάρισα

Δέκα νέα θετικά κρούσματα κορωναϊού σε Βόλο και Λάρισα

 

Δέκα νέα θετικά κρούσματα κορωναϊού σε Βόλο και Λάρισα εντοπίστηκαν από  6/8/2020, ώρα 14:00  έως 7/8/2020 και ώρα 14:00.

Στην περιοχή του Βόλου

Καταγράφηκαν έξι νέα κρούσματα Covid 19. Ένα κρούσμα υπηρετεί σε στρατόπεδο της ευρύτερης περιοχής, άλλο ένα κρούσμα αφορά άτομο που επέστρεψε από παραθερισμό στη , ένα ακόμη με κατ από τη που επισκέφθηκε την ευρύτερη περιοχή για παραθερισμό και παρουσίασε ενώ τέλος τρία  κρούσματα αποτελούν στενές επαφές κρούσματος (4/8/2020).

 Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν τέσσερα  νέα κρούσματα Covid 19. Τα δύο νέα κρούσματα προέρχονται από την ίδια περιοχή της Λάρισας όπου έχουν επιβεβαιωθεί άλλα οκτώ  κρούσματα τις προηγούμενες ημέρες, το ένα αφορά φοιτητή Ιατρικής, ο οποίος είχε επαφή με άλλο κρούσμα από γνωστή συρροή κρουσμάτων σε Νοσοκομείο της Λάρισας,  ενώ τέλος καταγράφηκε ένα  ακόμη το οποίο αποτελεί στενή επαφή με άλλο κρούσμα (5.8.2020).

Η μέσω ειδικής συντονιστικής ομάδας που συστήθηκε για την αντιμετώπιση της ς του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες, μέσα από τις ιχνηλατήσεις του και τα μοριακά τεστ.

Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι.

Η πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

 

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση