Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Δείγματα για κορωναϊό σε καλοκαιρινό καφέ πριν τον Άναυρο
Δείγματα για κορωναϊό σε καλοκαιρινό καφέ πριν τον Άναυρο

Δείγματα για κορωναϊό σε καλοκαιρινό καφέ πριν τον Άναυρο

Αύριο Σάββατο αναμένονται τα αποτελέσματα των επιχρισμάτων που ελήφθησαν και θα δείξουν εάν είναι θετικοί ή όχι στον κορωναϊό 12 άτομα από τον Βόλο.

Όλοι τους προέρχονται από την ιχνηλάτηση των επαφών των τριών θετικών στον κορωναϊό ατόμων που εντοπίστηκαν χθες και σχετίζονται με τον μπάρμαν και τον μάγειρα καλοκαιρινού καφέ πριν τον Άναυρο που επίσης βρέθηκαν θετικοί.

Σήμερα, τα επιχρίσματα θα εξεταστούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά αύριο το πρωί.

Δείγματα, επίσης, εστάλησαν και στον ΕΟΔΥ.

Στο μεταξύ από το πρωί σήμερα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενήργησε τεστ σε όλο το προσωπικό του “Ίσαλου”, από όπου προέρχεται το ένα από τα θετικά κρούσματα, ενώ στο κατάστημα, που παραμένει κλειστό μέχρι νεωτέρας, διενεργήθηκε απολύμανση.

Θετικός στον κορωναϊό 19χρονος στρατιώτης στη Λάρισα

Επίσης σήμερα διαγνώστηκε θετικός στον κορωναϊό ένας 19χρονος στρατιώτης που υπηρετεί σε στρατιωτική μονάδα της Λάρισας. Ο νεαρός είχε πάει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, έχοντας εμφανίσει συμπτώματα και από εκεί εστάλη προς περαιτέρω εξέταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τέσσερα νέα έργα για την πόλη του Βόλου ενέκρινε ο περιφερειάρχης με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας… - https://t.co/L7eHN0LhHz -

  • Συνελήφθησαν αλλοδαποί στον Διεθνή Αερολιμένα Σκιάθου - https://t.co/d5gO3IDkzu -

  • Έξι νέα θετικά κρούσματα Covid 19 σε Σκόπελο, Λάρισα και Καρδίτσα - https://t.co/GVzYfHHSjc -

"Αλιεύοντας" την είδηση