Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » «Cinema κάτω από τ’ αστέρια»  
«Cinema κάτω από τ’ αστέρια»  

«Cinema κάτω από τ’ αστέρια»  

Με προβολές στην και στη Ν. Αγχίαλο την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιουλίου  ολοκληρώνεται η υπαίθρια του σινεμά

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, ο Βόλου προσφέρει δροσερές καλοκαιρινές βραδιές στους δημότες, στιγμές ανάπαυλας από την καθημερινότητα σε ορισμένα από το ομορφότερα σημεία του ενιαίου Δήμου.

Οι αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τ' αστέρια, ολοκληρώνονται με την των εξαιρετικών ταινιών «Τέλειοι Ξένοι» και «La La Land» στην παραλία της Αγριάς, στον χώρο που διεξάγεται η Ψαράδικη Βραδιά και στη Νέα Αγχίαλο, αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιουλίου αντίστοιχα.

Οι ταινίες, που ξεχώρισαν στις αίθουσες κατά τη διάρκεια του πρόσφατου κινηματογραφικού χειμώνα, θα προβληθούν σε επίπεδες οθόνες, που συνοδεύονται από τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ψηφιακού ήχου και για την εξυπηρέτηση των θεατών διατίθενται αναπαυτικά καθίσματα ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Αγριά, Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, 9.30μ.μ.

Δίπλα στο κύμα, στον χώρο που διεξάγεται η Ψαράδικη Βραδιά, αύριο Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 στο πλαίσιο της κινηματογραφικής δράσης «Cinema κάτω απ' τ' αστέρια» θα προβληθεί η ταινία «Τέλειοι Ξένοι», η καινούργια ταινία του Θοδωρή Αθερίδη με πρωταγωνιστές τους Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη, Άλκι Κούρκουλο, Μαρία Ναυπλιώτου. «Πόσο καλά ξέρεις τους φίλους σου;»

Αυτό είναι το κεντρικό ερώτημα που τίθεται. Ο καθένας από εμάς έχει τρεις : μια δημόσια, μια ιδιωτική και μια μυστική, οι οποίες παρουσιάζονται στο πλαίσιο της ταινίας με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο!

, Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, 9.30μ.μ.

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 στη Νέα Αγχίαλο στην παραλία, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, θα προβληθεί η ταινία των 6 Oscar, La La Land.

Το ρομαντικό μιούζικαλ που αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κινηματογραφικού χειμώνα, απέσπασε έξι από τα βραβεία Όσκαρ για το 2016, μεταξύ αυτών της Σκηνοθεσίας για τον Ντέμιεν Σαζέλ, Α' Γυναικείου ρόλου για την Έμμα Στόουν, ς για τον Τζάστιν Χόρβιτς, καλύτερου τραγουδιού για το «City of Stars», Διεύθυνσης Φωτογραφίας και Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης.

Η υπόθεση του έργου αφορά έναν πιανίστα της τζαζ και μία σερβιτόρα που θέλει να γίνει ηθοποιός. Ερωτεύονται μεταξύ τους και κυνηγούν τα όνειρά τους στο σύγχρονο Λος Άντζελες Θα καταφέρει η αγάπη τους να επιβιώσει στη σκληρή πραγματικότητα;

Ένα γλυκόπικρο success story με φόντο τον κόσμο του θεάματος, εκπληκτική και χορογραφίες και πρωταγωνιστές τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Έμμα Στόουν, Τζ. Κ. Σίμονς, Τζον Λέτζεντ κ.α.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση