Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Χρυσό μετάλλιο οι Μάντης- Καγιαλής
Χρυσό μετάλλιο οι Μάντης- Καγιαλής

Χρυσό μετάλλιο οι Μάντης- Καγιαλής

Ασημένιο η Καραχάλιου

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία των Ελλήνων ιστιοπλόων στον τελικό των παγκοσμίων κυπέλλων, στο Σανταντέρ (Ισπανία). Οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο, οι Μάντης – Καγιαλής, κατέκτησαν το χρυσό στα 470 και η Βασιλεία Καραχάλιου ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου των Λέιζερ Ράντιαλ.

Τα «χρυσά» των 470 έδειξαν με αυτή την εμφάνισή τους ότι παραμένουν στον… αφρό της παγκόσμιας ς και βρίσκονται ανάμεσα στα φαβορί για μία στο παγκόσμιο της κλάσης, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη . «Ήταν μία που την κυνηγούσαμε καιρό. Δουλέψαμε πολύ για να γίνει αυτό πράξη. Το παγκόσμιο κύπελλο τελείωσε, το κατακτήσαμε, και τώρα χαράζουμε ρότα για το παγκόσμιο της ς», δήλωσε στην «Κ» ο προπονητής των Ολυμπιονικών Μάκης Ωρολογάς.

Σε άριστη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται και η Βασιλεία Καραχάλιου. Η πρωταθλήτρια των Λέιζερ Ράντιαλ τους τελευταίους μήνες είναι ιδιαίτερα σταθερή στις μεγάλες διοργανώσεις και, με αυτή τη διάκριση, «έβαλε» τα ελληνικά Λέιζερ Ράντιαλ στον… χάρτη των διακρίσεων της παγκόσμιας ς, καθώς είναι η πρώτη φορά που μία Ελληνίδα βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο σε αυτή την κατηγορία.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στους ιστιοπλόους μας Τ. Μάντη & Π.Καγιαλή που επιστρέφουν από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα με το χρυσό. Μας κάνατε υπερήφανους ξανά.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση