Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Χριστουγεννιάτικος μποναμάς της ΕΒΟΛ σε αναξιοπαθούντες Βολιώτες
Χριστουγεννιάτικος μποναμάς της ΕΒΟΛ σε αναξιοπαθούντες Βολιώτες

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς της ΕΒΟΛ σε αναξιοπαθούντες Βολιώτες

Τετρακόσια δέματα  με προϊόντα της ΕΒΟΛ και ισάριθμες διατακτικές των 50 ευρώ εκάστη θα προσφέρει ενόψει των εορτών σε αναξιοπαθούντες πολίτες ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου, μετά τη σημερινή σχετική απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος Νικ.  Πρίντζος θα προσφερθούν 400 συσκευασίες με γάλα, γιαούρτι, τυρί κ.ά. για το γιορτινό τραπέζι αναξιοπαθούντων συμπολιτών.

Η επιλογή των 400 ατόμων θα γίνει από 15 ναούς του Βόλου και η διανομή θα γίνει από τον αύλειο χώρο των ιερών ναών την Πέμπτη  21 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, από τους ιερείς και την Εκκλησιαστική Επιτροπή.

Αρχικά τα δέματα θα συγκεντρωθούν σε πέντε ενορίες και συγκεκριμένα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Αγίου Βασιλείου, Ευαγγελιστρίας, Μεταμορφώσεως και Αναλήψεως,  προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και από εκεί θα μοιραστούν στους υπόλοιπους ναούς της πόλης.

«Είναι μια πρωτοβουλία για να παράσχουμε βοήθεια , με τη ν ευχή του χρόνου να μην χρειαστεί» ανέφερε ο κ. Πρίντζος, διευκρινίζοντας πως η ΕΒΟΛ κάνει παροχές κοινωνικού χαρακτήρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Όσον αφορά τα οικονομικά της γαλακτοβιομηχανίας ο ίδιος τόνισε πως η φετινή ήταν μια από τις καλές χρονιές και καλύτερη από την περσινή , αφού έκλεισε με πάνω από 18 εκ. ευρώ τζίρο, πάνω από 2 εκ. ευρώ κέρδη και παρουσίασε αύξηση του όγκου πωλήσεων.

Επίσης είπε ότι για τη νέα χρονιά έχουν τεθεί ιδιαίτερα  σημαντικοί στόχοι , εκτιμώντας ότι και αυτοί θα επιτευχθούν. Μάλιστα ανακοίνωσε ότι τον Ιανουάριο του 2018 η ΕΒΟΛ θα βγάλει στην αγορά ένα νέο γάλα διάρκειας 15 ημερών το οποίο θα διοχετευθεί στα νησιά του Αιγίου και του Ιονίου.

Τέλος ανέφερε ότι τα χρόνια της κρίσης  είναι τα καλύτερα για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, που είναι υγιής, χωρίς δανειακές υποχρεώσεις και διαθέτει ρευστότητα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νεανικό πρωτάθλημα σκακιού Θεσσαλίας 2018 - https://t.co/GY4QGFbaAy -

  • Συνελήφθη πάλι ο 30χρονος ΡΟΜΑ - https://t.co/wfGUdQ0TQX -

  • Κ. Αγοραστός στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της Επιτροπής των Περιφερειών - https://t.co/FMaM22OyqS -

"Αλιεύοντας" την είδηση