Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Χριστούγεννα χωρίς ευρώ για Βολιώτη
Χριστούγεννα χωρίς ευρώ για Βολιώτη

Χριστούγεννα χωρίς ευρώ για Βολιώτη

Τράπεζες του κατέσχεσαν μικροποσά για οφειλές προς τον Δήμο

Αγανακτισμένος είναι Βολιώτης, ο οποίος επικοινώνησε σήμερα με την ηλεκτρονική pagasitikosnews.com καταγγέλλοντας ότι του κατασχέθηκαν από τέσσερις λογαριασμούς όλα τα ποσά , ύψους 900 ευρώ περίπου για οφειλές προς τον Δήμο.

Ο δημότης είπε ότι το παραπάνω ποσό το είχε  για τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειάς του και ότι πλέον θα κάνει «μαύρα» Χριστούγεννα και έδειχνε σκασμένος λέγοντας ότι «δεν είδαν ότι έχω μικρό ποσό και το κατάσχεσαν;»

Μάλιστα προέτρεψε  όλους όσοι οφείλουν, να πάρουν άμεσα τα χρήματά τους από τις τράπεζες για να μην βρεθούν χρονιάρες μέρες στην ίδια μοίρα με τον ίδιο .

Από την άλλη πλευρά ο έχει στείλει ειδοποιητήρια στους οφειλέτες, διεκδικώντας ποσό 13 εκ. € με σε 672 οφειλέτες και το θέμα έχει δει το της ς, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν γίνεται καμία και είτε κάποιος χρωστά πολλά είτε λίγα θα έχει την ίδια αντιμετώπιση.

Ο Κώστας Χαλέβας

Ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Χαλέβας καταγγέλλει την πολιτική του Δήμου και με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα τονίζει: ” Απαράδεκτο το γεγονός ότι ο βόλου μέσα στην περίοδο των εορτών προέβη στη δέσμευση λογαριασμών των δημοτών για μικροποσά οφειλών που είχαν οι δημότες και σε πολλές περιπτώσεις ποσά που ήδη είχαν εξοφληθεί προ πολλού.

Θα έπρεπε να είχαν την ευαισθησία να κάνουν πρώτα τον έλεγχο της οφειλής και μετά να προβούν στις δεσμεύσεις λογαριασμών, αλλά δεν το έπραξαν.

Άντε να δούμε τι θα δούμε ακόμη σ' αυτόν τον τόπο.

Θα παρακαλέσω συμ που βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να τους δεσμεύσουν τους λογαριασμούς να επικοινωνήσουν με το 6944352932 να συζητήσουμε την περίπτωση και όλοι μαζί να προβούμε σε μια ουσιαστική διαμαρτυρία για να αποτρέψουμε αυτές τις συμπεριφορές.

Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να γνωρίζει καλύτερα τις προτεραιότητες των πληρωμών που πρέπει να κάνει και είναι απάνθρωπο για οποιοδήποτε λόγο να του δεσμεύουν τα για μικροοφειλές, στερώντας έτσι να τα διαθέσει ενδεχομένως για κάποια αγορά φαρμάκων ή μια επικείμενη θεραπευτική επέμβαση,

Έλεος σε αυτόν τον τόπο!

Μέχρι τώρα είχαμε το κράτος με απάνθρωπη συμπεριφορά, τώρα έχουμε τον Δήμο.

Ευτυχώς που η Περιφέρεια, παρ' όλο το δικαίωμα, δεν επέβαλε κανέναν φόρο.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση