Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Χριστούγεννα χωρίς ευρώ για Βολιώτη
Χριστούγεννα χωρίς ευρώ για Βολιώτη

Χριστούγεννα χωρίς ευρώ για Βολιώτη

Τράπεζες του κατέσχεσαν για οφειλές προς τον Δήμο

Αγανακτισμένος είναι Βολιώτης, ο οποίος επικοινώνησε σήμερα με την ηλεκτρονική εφ pagasitikosnews.com καταγγέλλοντας ότι του κατασχέθηκαν από τέσσερις λογαριασμούς όλα τα ποσά , ύψους 900 περίπου για οφειλές προς τον Δήμο.

Ο δημότης είπε ότι το παραπάνω ποσό το είχε  για τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειάς του και ότι πλέον θα κάνει «μαύρα» Χριστούγεννα και έδειχνε σκασμένος λέγοντας ότι «δεν είδαν ότι έχω μικρό ποσό και το κατάσχεσαν;»

Μάλιστα προέτρεψε  όλους όσοι οφείλουν, να πάρουν άμεσα τα χρήματά τους από τις τράπεζες για να μην βρεθούν χρονιάρες μέρες στην ίδια μοίρα με τον ίδιο .

Από την άλλη πλευρά ο Δήμος έχει στείλει ειδοποιητήρια στους οφειλέτες, διεκδικώντας ποσό 13 εκ. € με κατασχέσεις σε 672 οφειλέτες και το θέμα έχει δει το φως της δημοσιότητας, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν γίνεται καμία διάκριση και είτε κάποιος χρωστά πολλά είτε λίγα θα έχει την ίδια αντιμετώπιση.

Ο

Ο περιφερειακός σύμβουλος καταγγέλλει την πολιτική του Δήμου Βόλου και με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα τονίζει: ” Απαράδεκτο το γεγονός ότι ο Δήμος βόλου μέσα στην περίοδο των εορτών προέβη στη δέσμευση λογαριασμών των δημοτών για οφειλών που είχαν οι δημότες και σε πολλές περιπτώσεις ποσά που ήδη είχαν εξοφληθεί προ πολλού.

Θα έπρεπε να είχαν την ευαισθησία να κάνουν πρώτα τον έλεγχο της ς και μετά να προβούν στις δεσμεύσεις λογαριασμών, αλλά δεν το έπραξαν.

Άντε να δούμε τι θα δούμε ακόμη σ' αυτόν τον τόπο.

Θα παρακαλέσω συμ που βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να τους δεσμεύσουν τους λογαριασμούς να επικοινωνήσουν με το 6944352932 να συζητήσουμε την περίπτωση και όλοι μαζί να προβούμε σε μια ουσιαστική διαμαρτυρία για να αποτρέψουμε αυτές τις συμπεριφορές.

Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να γνωρίζει καλύτερα τις προτεραιότητες των πληρωμών που πρέπει να κάνει και είναι απάνθρωπο για οποιοδήποτε λόγο να του δεσμεύουν τα χρήματα για μικροοφειλές, στερώντας έτσι να τα διαθέσει ενδεχομένως για κάποια αγορά φαρμάκων ή μια επικείμενη θεραπευτική επέμβαση,

Έλεος σε αυτόν τον τόπο!

Μέχρι τώρα είχαμε το με απάνθρωπη συμπεριφορά, τώρα έχουμε τον Δήμο.

Ευτυχώς που η , παρ' όλο το δικαίωμα, δεν επέβαλε κανέναν φόρο.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση