Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Χρ. Τριαντόπουλος από Στεφανοβίκειο: Τιμή και δόξα στην Αεροπορία Στρατού
Χρ. Τριαντόπουλος από Στεφανοβίκειο: Τιμή και δόξα στην Αεροπορία Στρατού

Χρ. Τριαντόπουλος από Στεφανοβίκειο: Τιμή και δόξα στην Αεροπορία Στρατού

Τη Δευτέρα, 16 Μαΐου , ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό,  Χρήστος Τριαντόπουλος, μετά από την τιμητική πρόσκληση του αρχηγού ενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστρατήγου  Χαράλαμπου Λαλούση, παρευρέθηκε στην «Ημέρα Τιμής και Μνήμης της Αεροπορίας Στρατού», η οποία πραγματοποιήθηκε στην στο Στεφανοβίκειο.

Μια ιδιαίτερα όμορφη και ολοκληρωμένη , όπου τιμήθηκε το όπλο και οι πεσόντες ήρωες της Αεροπορίας Στρατού, με τη συμμετοχή των στελεχών της 1ης Ταξιαρχίας και των τοπικών παραγόντων.

Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό,  Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος είναι  μέλος της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού, ανέφερε: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την , όπου η Πολιτεία, ο και η οικογένεια της Αεροπορίας Στρατού τιμούν τους πεσόντες ήρωες της Αεροπορίας Στρατού. Τιμούν το όπλο. Ένα όπλο που συνεχώς εξελίσσεται και προχωρά, από τότε που ήταν μέρος του Πυροβολικού, μέχρι και τις μέρες μας που συνιστά έναν σπουδαίο βραχίονα του στρατού μας, με έντονη -συνάμα- κοινωνική και ανθρωπιστική δράση. Ένα όπλο του οποίου είχα την τιμή να φέρω τον μπερέ πριν από περίπου μια δεκαετία. Τιμή και δόξα στους πεσόντες και ήρωες της Αεροπορίας Στρατού. Υγεία και δύναμη σε όλες και όλους ώστε να φέρνουν σε πέρας την εθνική τους αποστολή για την , την κοινωνία και την ειρήνη».

Την τιμητική εκδήλωση ακολούθησε ξενάγηση σε μικρή σχετική έκθεση και λιτή , όπου ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την και τα στελέχη της Αεροπορίας Στρατού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση