Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Χωρίς βαθμό το Βολιώτικο ντέρμπυ
Χωρίς βαθμό το Βολιώτικο ντέρμπυ

Χωρίς βαθμό το Βολιώτικο ντέρμπυ

Σαφώς ανώτερη η έναντι του Ολυμπιακού

Στο “0” έμεινε στο πολυδιαφημισμένο ντέρμπυ  μεταξύ ς και Ολυμπιακού  σήμερα το απόγευμα στο “Παντελής Μαγουλάς” για την 11η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Oι γηπεδούχοι ήταν  σαφώς καλύτεροι  από  τους φιλοξενούμενους, αλλά η ατυχία και ο τερματοφύλακας Κατσούλης, τους στέρησαν  τους 3 βαθμούς.

Το τελικό 0-0 αδικεί τους “κυανόλευκους” , όμως η τους, κυρίως στο α΄ μέρος, ήταν ικανοποιητική.

Η Νίκη περιόρισε τους αντιπάλους της σε παθητικό ρόλο, ενώ έχασε σπουδαίες ευκαιρίες να σκοράρει, με αποκορύφωμα το πέναλτι που έχασε ο Γιάννης Κορέτα στο 11′ λεπτό (το κέρδισε ο Παρασκευαΐδης σε ανατροπή του από τον Ιωαννίδη).

Στο 24΄ ο Παρασκευαΐδης έστρωσε στον Τοραζάνι αλλά ο Κατσούλης είπε “όχι”, ενώ στο 33΄ ο Κορέτα δύο φορές δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κατσούλη, με την δεύτερη φορά να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.

Στο β΄ μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τη Νίκη πάλι να είναι ανώτερη, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί τις φάσεις του α΄ μέρους.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν κάτω από τα δοκάρια τον Κατσούλη που κράτησε ανέπαφη την εστία του, ενώ θα πρέπει να είναι ικαοποιημένοι με την ισοπαλία, με βάση την που έδειξαν στα 93′ της αναμέτρησης.

Η διαιτησία Τζοβάρα ήταν καθ' όλα άψογη και τα 3′ καθυστερήσεων δικαιολογημένα για ένα τοπικό ντέρμπυ.

Κίτρινες πήραν οι: Μέτσε, Βς, Παρασκευαΐδης, Μαλακασιώτης, Πότσι, Σταύρου,Κωστόπουλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νίκη : Τζήμας, Παπαδήμας, Δημολιός, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Πετράκος, Νικλητσιώτης, Βς, Κορέτα (83' Μαλακασιώτης), Τορεζάνι (70' Παπαγεωργίου), Μέτσε (77' Τσιουρέλης)

Ολυμπιακός : Κατσούλης, Ιωαννίδης, Κωστόπουλος, Τέλλος, , Πότσι (66' Κολημήτρας), Δωματάς, Αναστασίου (88' Ζώνας), Φλίγκος, Ντα Κόστα (77' Ευθυμιάδης), Σταύρου.

Ο προπονητής της Νίκης, Στέφανος Ξηροφώτος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στάθηκε στην φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της Νίκης, ενώ τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και από την παρουσία τους, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ίδιος υποστήριξε πως η ομάδα είναι μέσα στο στόχο της και πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Τίμος Καβακάς σε δηλώσεις του μετά το βολιώτικο ντέρμπι τόνισε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά και από την ομάδα του, τονίζοντας ότι χρειάζεται βελτίωση.

niki3

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση