Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Χωρίς προβλήματα η τρίτη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Χωρίς προβλήματα η τρίτη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Χωρίς προβλήματα η τρίτη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Στο μάθημ στο μάθημ της Ιστορίας διαγωνίστηκαν σήμερα στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων οι μαθητές και απόφοιτοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, ενώ στο μάθημα της ς οι μαθητές και οι απόφοιτοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών, όπως και στο μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον αυτοί της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Στα 21 εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ ς, συμμετείχαν 1394 μαθητές σε σύνολο 1438 και απουσίασαν 44.

Συγκεκριμένα στην Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών συμμετείχαν 477 μαθητές σε σύνολο 493 και απουσίασαν 16.

Στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών συμμετείχαν 586 μαθητές σε σύνολο 600 και απουσίασαν 14.

Στην Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής συμμετείχαν 331 μαθητές σε σύνολο 345 και απουσίασαν 14.

Σύμφωνα με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Στο Εξεταστικό Κέντρο του Αλοννήσου παρατηρήθηκε ολιγόλεπτη του ηλεκτρικού ρεύματος, στη διάρκεια της οποίας τα ηλεκτρονικά συστήματα του Ε.Κ. λειτούργησαν με εφεδρική παροχή ηλεκτρικής ς έως ότου η αποκαταστάθηκε σε διάρκεια μικρότερης των 15 λεπτών.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των συνεχίζονται την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 με τα μαθήματα, για την Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών, Χημεία για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 με τα εξής μαθήματα: 1. Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ / Στοιχεία Ανατομίας-Φυσιολογίας ΙΙ (ν. 4473) 2. Ηλεκτροτεχνία 2 / Ηλεκτροτεχνία (ν. 4473), 3. Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης / Ιστορία των Τεχνών – Έργα και Δημιουργοί (ν. 4473), 4. Αρχιτεκτονικό Σχέδιο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση