Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον αγνοούμενο ψαρά στον Αγιόκαμπο
Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον αγνοούμενο ψαρά στον Αγιόκαμπο

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον αγνοούμενο ψαρά στον Αγιόκαμπο

Άκρπες έχουν ποβεί μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 65χρονου ψαρά από την Αγιά, που βρίσκονται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή του Αγιόκαμπου, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν τις αναζητήσεις των Αρχών.

Το , ενημερώθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα για τον ψαρά που φέρεται να πήγε στην περιοχή με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του για να μαζέψει τα δίχτυα.

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε σταθμευμένο στο λιμάνι του Αγιοκάμπου και το πεντάμετρο του έπλεε μόνο του.

Στις έρευνες που ξεκίνησαν με και με πλωτά σκάφη του υ , από τα ξημερώματα, ανασταλτικό παράγοντα αποτέλεσαν οι άνεμοι έκτασης 5-6 μποφόρ, που δημιουργούσαν κύματα ύψους μέχρι και 2,5 μέτρων, με κακή ορατότητα στον βυθό, με αποτέλεσμα τόσο οι δύο ιδιώτες δύτες, όσο τα πέντε πλωτά σκάφη του Λιμεναρχείου Βόλου, όσο και τρεις της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, να μην μπορούν να ελέγξουν τα δίχτυα του 65χρονου που είχαν μήκος 20 μ. και ξεκινούσαν σχεδόν από την ακτή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα, ενώ νωρίς το πρωί στην περιοχή αναμένεται κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (βατραχανθρώπων) του Λιμενικού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση