Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Χωρίς αλλαγές σε πρόσωπα η επανακαταμέτρηση για το Δήμο Βόλου
Χωρίς αλλαγές σε πρόσωπα η επανακαταμέτρηση για το Δήμο Βόλου

Χωρίς αλλαγές σε πρόσωπα η επανακαταμέτρηση για το Δήμο Βόλου

Ολοκληρώθηκε χθες χωρίς να υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων στο Δήμο , Νοτίου Πηλίου και Ζς – Μουρεσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες νωρίς το μεσημέρι το συνεργείο των δικαστικών υπαλλήλων του υ που είχε αναλάβει την επανακαταμέτρηση της σταυροδοσίας για το ολοκλήρωσε την διαδικασία χωρίς όμως να υπάρξει κάποια αλλαγή στη θέση των υποψηφίων, αφού στην τελευταία εκλόγιμη θέση για το νέο δημοτικό συμβούλιο από την πλειοψηφούσα παράταξη του Αχ. Μπέου, παρέμεινε ο Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης.

Μια θέση πιο πάνω, όπως άλλωστε διαπιστώθηκε και πριν την επανακαταμέτρηση των σταυρών, βρέθηκε ο Αναστάσιος Μπατζιάκας, ενώ η Παρισένια Παξινού που υπέβαλε και το αίτημα της επανακαταμέτρησης ζητώντας να ελεγχθούν τα για τυχόν λάθη εις βάρος της και υπέρ των δύο παραπάνω συνυποψηφίων της, διατήρησε την μη εκλόγιμη θέση που είχε.

Επιπλέον χθες τελείωσε και η επανακαταμέτρηση της σταυροδοσίας τόσο στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, χωρίς να παρατηρηθούν σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα των εκλεγέντων, ενώ χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία για το Δήμο Ζς – Μουρεσίου.

Πλέον σειρά παίρνουν οι που έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν οι υποψήφιοι οι οποίες θα εξεταστούν από το Βόλου.

Στη συνέχεια θα γίνει η ανακοίνωση της επίσημης ανακήρυξης των εκλεγέντων και των εδρών που καταλαμβάνουν από το Πρωτοδικείο, και εκτιμάται ότι η ανακοίνωση θα καθυστερήσει ίσως μέχρι και τις 25 Ιουνίου, αφού θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η των ενστάσεων.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση