Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Χιονίζει από το πρωί στο Ανατολικό και Νότιο Πήλιο
Χιονίζει από το πρωί στο Ανατολικό και Νότιο Πήλιο

Χιονίζει από το πρωί στο Ανατολικό και Νότιο Πήλιο

Χιονίζει από το πρωί στο Ανατολικό , με την ένταση της χιονόπτωσης να είναι μέτρια, ενώ περίπου 30 μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας , επιχειρούν στο οδικό κύκλωμα από τα Χάνια, μέχρι και το Προμύρι, προκειμένου να μείνουν ανοικτοί οι δρόμοι και να μην υπάρξουν προβλήματα. Παράλληλα η θερμοκρασία παραμένει ιδιαίτερα χαμηλή σε όλο το νομό, ενώ αύριο το ψύχος θα είναι ιδιαίτερα έντονο, καθώς ο υδράργυρος σε πολλές περιοχές δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους δύο βαθμούς στα παραθαλάσσια τμήματα.

Η ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί και σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη χιονίζει από την περιοχή της Χορεύτρας μέχρι και το Προμύρι, αλλά και στην περιοχή των Μηλεών.

Στα σημεία επιχειρούν περίπου 30 μηχανήματα της Περιφέρειας, προκειμένου να κρατήσουν ανοικτό το και να μην παρουσιαστούν προβλήματα.

Παράλληλα και στα Χάνια χιόνιζε από το πρωί, με τον δρόμο να είναι ανοικτός, με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων να είναι απαραίτητη. Το χιονοδρομικό λειτουργεί κανονικά, ενώ δεν εντοπίζεται κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα σε όλη την περιοχή του Ανατολικού Πηλίου.

Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ χιόνισε και στα νησιά των Βορείων Σποράδων, χωρίς όμως να υπάρξει χιονόστρωση, ενώ στον δεν σημειώθηκαν φαινόμενα.

Οι χαμηλές θα συνεχιστούν και αύριο, ενώ στις περισσότερες περιοχές του νομού θα υπάρξει ολικός παγετός, με τον υδράργυρο να μην ανεβαίνει πάνω από το μηδέν, καθόλη την διάρκεια της ημέρας, επηρεάζοντας όμως τις μετακινήσεις, καθώς θα απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.

Το κύμα κακοκαιρίας με το όνομα “Τηλέμαχος” σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, θα επηρεάσει το Ανατολικό και τα νησιά των Βορείων Σποράδων, χωρίς όμως να έχει μεγάλη ένταση.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυριακή της Πεντηκοστής – Εορτή του Αγίου Πνεύματος #ΑγίουΠνεύματος - https://t.co/9DfeFqYf7n -

  • Κανονικά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποφοίτων και μαθητών #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/hozHN35OLd -

  • Συνάντηση Αθ.  Λιούπη με τον υπουργό Δικαιοσύνης #ΔικαστικόΜέγαροΒόλου - https://t.co/fHsGRkDjkl -

"Αλιεύοντας" την είδηση