Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Το χάρο με τα μάτια της είδε ηλικιωμένη, μοναχική, κωφάλαλη
Το χάρο με τα μάτια της είδε ηλικιωμένη, μοναχική, κωφάλαλη

Το χάρο με τα μάτια της είδε ηλικιωμένη, μοναχική, κωφάλαλη

Από που ξέσπσε στο σπίτι της στη Ν. Δημητριάδα

Το χάρο με τα α της είδε , μοναχική, κωφάλαλη από που ξέσπασε στο σπίτι που διέμενε αλλά απολαμβάνει πλέον τη ζωή χάρη στην παρέμβαση των πυροσβεστών, που τη βρήκαν χωρίς να έχει τις αισθήσεις της  και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο,όπου νοσηλεύεται.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία στο σπίτι που διέμενε μόνη η 82χρονη  γυναίκα, στην οδό Ολύμπου, στη Ν. Δημητριάδα  την  έκανε να χάσει  τις αισθήσεις της από τον μαύρο πυκνό καπνό .

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε στις 12.45 από γείτονα για την πυρκαγιά στο σπίτι της γυναίκας και στο σημείο έσπευσαν  τρία οχήματα με εννέα , ενώ  ήδη καιγόταν το ένα δωο της μονος, που η χρησιμοποιούσε ως καθιστικό.

Οι εντόπισαν μέσα στους πυκνούς καπνούς  την 82χρονη, που είχε πέσει στον διάδρομο, δίπλα από το δωμάτιο που είχε πάρει φωτιά, χωρίς τις αισθήσεις της, καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει από τον καπνό, ούτε και να καλέσει σε βοήθεια.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την ηλικιωμένη στο Νοσοκομείο, όπου παραμένει και νοσηλεύεται, ενώ οι πυροσβέστες, κατάφεραν να μην επεκταθεί η φωτιά στα άλλα δωμάτια του σπιτιού και τελικά να τη σβήσουν στις 14.10.

Από τη φωτιά κάηκαν  όλα τα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων τραπέζια, καρέκλες και ντουλάπια και άλλα, ενω οι ζημιές  υπολογίζονται σε 15.000 € περίπου.

Οι γείτονες υποστηρίζουν ότι η ηλικιωμένη, που είναι κωφάλαλη, ζούσε μόνη, ενώ η γυναίκα που την πρόσεχε δε βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα.

Στο σπίτι της γυναίκας,  πήγαν και αστυνομικοί, που κατέγραψαν το συμβάν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση