Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Χαρδούβελης αποστολέας, Ντάισελμπλουμ αποδέκτης μεταξύ των ονομάτων στα παγιδευμένα πακέτα
Χαρδούβελης αποστολέας, Ντάισελμπλουμ αποδέκτης μεταξύ των ονομάτων στα παγιδευμένα πακέτα

Χαρδούβελης αποστολέας, Ντάισελμπλουμ αποδέκτης μεταξύ των ονομάτων στα παγιδευμένα πακέτα

Οκτώ ύποπτ πκέτα που εκτιμάται ότι είναι παγιδευμένα, σαν τους δύο φακέλους που έφτασαν στο υπουργείο Οικονομικών της ς για τον κ. και στο ΔΤ στο Παρίσι, βρέθηκαν σήμερα και κατασχέθηκαν στο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταξύ των αποστολέων των δεμάτων εμφανίζεται το όνομα του πρώην υπουργού Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ένας από τους στόχους – παραλήπτες εμφανίζοταν ο Γέρουν τάισελμπλουμ. Οι αρχές εντόπισαν επίσης αρκετά ονόματα διακεκριμένων καθηγητών πανεπιστημίων και οικονομολόγων.

 Τα πακέτα αναγράφουν ως παραλήπτες αξιωματούχους σε διάφορες χώρες της ς και πολυεθνικές εταιρίες.

Οι οκτώ φάκελοι έχουν σταλεί από διάφορα σημεία, τα οποία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Εκτιμάται ότι αυτοί που εντοπίστηκαν σήμερα, καθυστέρησαν να φτάσουν στο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ, λόγω της περιοχής απ' όπου ταχυδρομήθηκαν, πιθανότατα από εξωτερικά γραμματοκιβώτια, καθώς και λόγω του Σαββατοκύριακου που μεσολάβησε.

Αυτό, όπως λένε οι αστυ, ήταν αναμενόμενο, γι' αυτό και υπήρχαν συνεχώς άτομα της Αντιτρομοκρατικής στο κέντρο διαλογής. Τα συγκεκριμένα πακέτα κρίθηκαν ύποπτα από τα ονόματα των αποστολέων και των παραληπτών, γι' αυτό κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά μηχανήματα όπου ερευνώνται.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπό τον Νίκο Τόσκα.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση