Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Χαλάει ο καιρός από το μεσημέρι
Χαλάει ο καιρός από το μεσημέρι

Χαλάει ο καιρός από το μεσημέρι

Ηλιοφάνεια με νεφώσεις σταδιακά αυξημένες αναμένονται σήμερα Πέμπτη στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.

Επιπλέον, αναμένονται τοπικές το πρωί στο Ανατολικό Αιγαίο και μετά το μεσημέρι στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια και κεντρικά, και ισχυροί άνεμοι στα πελάγη, σύμφωνα με την πρόγνωση του .gr.

Η δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικότερα: 

ια σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου προβλέπονται τοπικές τις πρωινές ώρες στο Ανατολικό Αιγαίο, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές στα δυτικά και σταδιακά στα κεντρικά και βόρεια.

Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες στα δυτικά θα ενταθούν και θα σημειωθούν και τοπικές καταιγίδες, ενώ αναμένονται στα βόρεια ορεινά, καθώς επίσης και στα ημιορεινά της Δυτικής ς και της Ηπείρου και τις βραδινές ώρες στα κεντρικά ορεινά. Παγετός θα εκδηλωθεί τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Η θα κυμανθεί από -1 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική από -3 έως 11 βαθμούς), 4 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -1 έως 10 βαθμούς), 10 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 7 έως 16 βαθμούς στα του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο σε ισχυρούς 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία στα νότια θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ και στα κεντρικά και βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τις βραδινές ώρες στα νότια.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες περιμένουμε σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν πρόσκαιρα σε νότιους ασθενείς έως σχεδόν μέτριους 3-4 μποφόρ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση