Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μπέος: “Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΘ”

Μπέος: “Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΘ”

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Δήμαρχος , επαινώντας την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας για την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη, φροντίζοντας να μιλήσει ακόμα μία φορά για σαθρότητα στην της ΕΠΟ.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση πως το ελληνικό βρίσκεται υπό καθεστώς ομηρίας και προέτρεψε τους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας να παραιτηθούν… για το καλό του αθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

”Κύριοι τελειώσατε. Αν έχετε λίγο τσίπα παραιτηθείτε.

Τις τελευταίες ημέρες οι διορισμένοι ηγέτες της ΕΠΟ προσπαθούν να κρατηθούν στην εξουσία χρησιμοποιώντας ακόμα και ανορθόδοξους τρόπους που θυμίζουν άλλες εποχές. Εφτασαν μάλιστα στο σημείο ακόμα και να διαμηνύσουν προς πάσα κατεύθυνση ότι δήθεν κινδυνεύει το Ελληνικό με αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις. Δυστυχώς για εσάς, δεν έχετε καταλάβει ότι ο μόνος κίνδυνος είστε εσείς. Αλήθεια για ποιο ποδόσφαιρο μιλάτε “κύριοι” της ΕΠΟ; ια αυτό που απαξιώσατε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεστε στην εξουσία, όπου το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το πως θα εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα των ανθρώπων εκείνων που υπηρετείτε;

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας αξίζει συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που ανέλαβε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη με σκοπό να δώσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα τέλος στην αιχμαλωσία του Ελληνικού ποδοσφαίρου από τη γνωστή συμμορία που λυμαίνει το χώρο, χωρίς να ενδώσει στους εκβιασμούς και στις που δέχθηκε. “Κύριοι” της ΕΠΟ. Αν πραγματικά κόπτεστε για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ανησυχείτε για πιθανή τιμωρία των Ελληνικών ομάδων, δεν έχετε παρά να παραιτηθείτε. Αλλωστε αυτό έπρεπε να το είχατε κάνει εδώ και πολύ καιρό.

Ούτως ή άλλως η πόρτα έχει ήδη ανοίξει. Αν σας έχει απομείνει λίγη ευθιξία ή αν έχετε τσίπα μέσα σας το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε την πόρτα φεύγοντας. Αρκετά σας ανέχτηκε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ολα αυτά τα χρόνια οι μέθοδοί σας και ο τρόπος λειτουργίας σας, εξυπηρετούσαν και συνεχίζουν να εξυπηρετούν μικροσυμφέροντα, πελατειακές σχέσεις και μία συγκεκριμένη ομάδα. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν γίνεται να συνεχίσει να βρίσκετε υπό καθεστώς ομηρίας. Ηρθε η της ανασυγκρότησης του, από υγιείς σκεπτόμε ανθρώπους που είναι βέβαιο ότι θα τύχουν της στήριξης και της αποδοχής του συνόλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Οσο για εκεί που νοιάζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων τους, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ΤΕΛΕΙΩΣΑ”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση