Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Bατό το κεντρικό οδικό δίκτυο του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου
Bατό  το κεντρικό οδικό δίκτυο του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου

Bατό το κεντρικό οδικό δίκτυο του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου

 

 

Aποκαταστάθηκε η βατότητα στο του δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου, σύμφωνα με τον δήμαρχο Πατή  Κουτσάφτη, ενώ επισήμανε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αποκατασταθεί η βατότητα και προς τα παραλιακά χωριά, πλην του Μυλοπόταμου όπου η ζημιά στο δρόμο είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Ο ίδιος είπε  ότι ολοκληρώνονται σύντομα οι αυτοψίες σε όλα τα σημεία του δήμου όπου έχει υποστεί ζημιές το δίκτυο ύδρευσης και ζήτησε συγνώμη από δημότες σε κάποιες περιοχές που ύστερα από 12 μέρες δεν έχει πάει ακόμη το νερό στο τους.

“Οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες και στην ουσία από την αρχή θα πρέπει να μελετηθούν και να κατασκευαστούν δίκτυα ύδρευσης προς Άγιο Ιωάννη, Νταμούχαρη, Παπά Νερό, Τσαγκαράδα, κ.α. Το έδαφος είναι τόσο σαθρό που ακόμη δεν έχουμε κάνει εκτίμηση από που θα περάσουν τα νέα δίκτυα» επισήμανε ο  δήμαρχος Ζαγοράς- Μουρεσίου.

Τέλος είπε  ότι ο δήμος ζήτησε και πήρε από τον ΕΛΓΑ και τα ΠΣΕΑ για να συνεχιστεί η διαδικασία υποβολής δηλώσεων, καθώς ακόμη δεν έχουν προλάβει όλοι οι κάτοικοι και να ελέγξουν τα τους (πολλά είναι εξοχικά), αλλά και να πάνε στα κτήματά τους, αφού οι  αγροτικοί δρόμοι   έχουν καταστραφεί.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση