Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Bατό το κεντρικό οδικό δίκτυο του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου
Bατό  το κεντρικό οδικό δίκτυο του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου

Bατό το κεντρικό οδικό δίκτυο του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου

 

 

Aποκταστάθηκε η βατότητα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του δήμου ς- Μουρεσίου, σύμφωνα με τον δήμαρχο Πατή  Κουτσάφτη, ενώ επισήμανε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αποκατασταθεί η βατότητα και προς τα παραλιακά χωριά, πλην του Μυλοπόταμου όπου η ζημιά στο δρόμο είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Ο ίδιος είπε  ότι ολοκληρώνονται σύντομα οι αυτοψίες σε όλα τα σημεία του δήμου όπου έχει υποστεί το δίκτυο ύδρευσης και ζήτησε συ από δημότες σε κάποιες περιοχές που ύστερα από 12 μέρες δεν έχει πάει ακόμη το νερό στο σπίτι τους.

“Οι είναι πολύ μεγάλες και στην ουσία από την αρχή θα πρέπει να μελετηθούν και να κατασκευαστούν δίκτυα ύδρευσης προς Άγιο Ιωάννη, , Παπά Νερό, Τσαγκαράδα, κ.α. Το έδαφος είναι τόσο σαθρό που ακόμη δεν έχουμε κάνει εκτίμηση από που θα περάσουν τα νέα δίκτυα» επισήμανε ο  δήμαρχος ς- Μουρεσίου.

Τέλος είπε  ότι ο δήμος ζήτησε και πήρε παράταση από τον και τα ΠΣΕΑ για να συνεχιστεί η διαδικασία υποβολής δηλώσεων, καθώς ακόμη δεν έχουν προλάβει όλοι οι κάτοικοι και να ελέγξουν τα τους (πολλά είναι εξοχικά), αλλά και να πάνε στα κτήματά τους, αφού οι  αγροτικοί δρόμοι   έχουν καταστραφεί.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση