Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αυτοψία της Προέδρου Πρωτοδικών Βόλου τη Δευτέρα στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ
Αυτοψία της Προέδρου Πρωτοδικών Βόλου τη Δευτέρα στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ

Αυτοψία της Προέδρου Πρωτοδικών Βόλου τη Δευτέρα στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ

Αυτοψία στους χώρους του εργοστασίου της θα πραγματοποιήσει τη προσεχή Δευτέρα η πρόεδρος Πρωτοδικών και στη συνέχεια θα εκδώσει την απόφαση επί της αίτησης έκδοσης προσωρινής διαταγής για να σταματήσει η εκφόρτωση RDF που προορίζεται για καύση από την .

Χθες, ενημερώθηκαν οι της Επιτροπής Πολιτών και της ΑΓΕΤ από την Πρόεδρο Πρωτοδικών, πως τη Δευτέρα 8 Απριλίου, θα πραγματοποιήσει στους χώρους του εργοστασίου.

Μάλιστα, ζήτησε να παρίστανται τόσο οι των δύο πλν, όσο και ο διευθυντής της ΑΓΕΤ.

Εκτιμάται ότι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη θα έχει εκδοθεί η απόφαση στο αίτημα της Επιτροπής αγώνα πολιτών κατά της καύσης απορριμμάτων, για παύση της εκφόρτωσης RDF που προορίζεται για καύση από την ΑΓΕΤ.

Υπενθυμίζεται πως η αίτηση τους τους συζητήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο της Προέδρου, με τη συζήτηση να διαρκεί για περισσότερες από τέσσερις ώρες.

Η Επιτροπή με μήνυση που κατέθεσε κατά της ΑΓΕΤ, θέτει ζητήματα τήρησης της μελέτης περιβαλλοντικών όρων και της ς του τος και της δημόσιας υγείας, ενώ σε δεύτερο στάδιο αναμένεται να συζητηθεί και η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει υποβληθεί.

Το αίτημα της Επιτροπής, αφορά στην έκδοση προσωρινής διαταγής προκειμένου, μέχρις ότου συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα, να μην ξεφορτώνει κανένα φορτίο με επεξεργασμένα σκουπίδια στο εργοστάσιο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση