Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Αυτοψία της Προέδρου Πρωτοδικών Βόλου τη Δευτέρα στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ
Αυτοψία της Προέδρου Πρωτοδικών Βόλου τη Δευτέρα στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ

Αυτοψία της Προέδρου Πρωτοδικών Βόλου τη Δευτέρα στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ

στους χώρους του εργοστασίου της ΑΓΕΤ θα πραγματοποιήσει τη προσεχή Δευτέρα η πρόεδρος Πρωτοδικών και στη συνέχεια θα εκδώσει την επί της αίτησης έκδοσης προσωρινής διαταγής για να σταματήσει η εκφόρτωση RDF που προορίζεται για καύση από την ΑΓΕΤ.

Χθες, ενημερώθηκαν οι δικηγόροι της Επιτροπής Πολιτών και της ΑΓΕΤ από την Πρόεδρο Πρωτοδικών, πως τη Δευτέρα 8 Απριλίου, θα πραγματοποιήσει στους χώρους του εργοστασίου.

Μάλιστα, ζήτησε να παρίστανται τόσο οι δικηγόροι των δύο πλευρών, όσο και ο διευθυντής της ΑΓΕΤ.

Εκτιμάται ότι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη θα έχει εκδοθεί η στο αίτημα της Επιτροπής αγώνα πολιτών , για παύση της εκφόρτωσης RDF που προορίζεται για καύση από την ΑΓΕΤ.

Υπενθυμίζεται πως η αίτηση τους τους συζητήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο της Προέδρου, με τη συζήτηση να διαρκεί για περισσότερες από τέσσερις ώρες.

Η Επιτροπή με που κατέθεσε κατά της ΑΓΕΤ, θέτει ζητήματα τήρησης της μελέτης περιβαλλοντικών όρων και της προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, ενώ σε δεύτερο στάδιο αναμένεται να συζητηθεί και η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει υποβληθεί.

Το αίτημα της Επιτροπής, αφορά στην έκδοση προσωρινής διαταγής προκειμένου, μέχρις ότου συζητηθούν τα ασφαλιστικά , να μην ξεφορτώνει κανένα φορτίο με επεξεργασμένα σκουπίδια στο εργοστάσιο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

  • Αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Ξυνόβρυσης #ΤΚΞυνόβρυσης - https://t.co/SCP4MNIFLT -

  • Ποσό 106 εκ. ευρώ από τους #ΚΑΠ στους Δήμους της Μαγνησίας #ΚΑΠ - https://t.co/Z0nlDVcftk -

"Αλιεύοντας" την είδηση