Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αυτοψία στο έργο «Συντήρηση της οδού Αγριά – Δράκεια – Χάνια» η Δωροθέα Κολυνδρίνη
Αυτοψία στο έργο «Συντήρηση της οδού Αγριά – Δράκεια – Χάνια» η Δωροθέα Κολυνδρίνη

Αυτοψία στο έργο «Συντήρηση της οδού Αγριά – Δράκεια – Χάνια» η Δωροθέα Κολυνδρίνη

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από την Θεσσαλίας οι εργασίες του έργου «Συντήρηση της οδού – Δράκεια – Χάνια», προϋπολογισμού 500.000,00 €. Στο σημείο των εργασιών βρέθηκε την Τρίτη 26-03-2019 η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα , προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο του έργου.

Σε δηλώσεις της τόνισε ότι η Θεσσαλίας πραγματοποιεί καθημερινές σε οδικά του Νομού που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε και ιεραρχούμε τις ανάγκες και τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών και σε απόλυτη συνεργασία με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τις τεχνικές μας υπηρεσίες και τους Δήμους, προχωρούμε στην υλοποίηση των έργων».

Οι εργασίες αφορούν στην άρση καταπτώσεων από κατολισθήσεις, στην επένδυση με σκυρόδεμα τμημάτων της χωνης τάφρου της οδού, στον καθαρισμό υφιστάμενων φρεατίων και οχετών από φερτά υλικά, στην αποκατάσταση στρώσεων οδοστρωσίας στα σημεία που η οδός έχει παρουσιάσει βλάβες, στην κοπή και απομάκρυνση χόρτων στα ερείσματα των οδών με χρήση αυτοκινούμενου οχήματος – πεζού χειριστή καθώς και με και εργάτες, στην κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, στην επισκευή της οδοστρωσίας, σε νέες , στην τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, στην τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και σε εργασίες ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση