Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Αυτοψία στις εργασίες ανέγερσης της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Νέας Ιωνίας «ΙΩΝΕΣ»
Αυτοψία στις εργασίες ανέγερσης της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Νέας Ιωνίας «ΙΩΝΕΣ»

Αυτοψία στις εργασίες ανέγερσης της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Νέας Ιωνίας «ΙΩΝΕΣ»

Αυτοψία στις εργασίες ανέγερσης του κτιρίου της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Νέας Ιωνίας «ΙΩΝΕΣ», πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 21-12-2021 η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, συνοδευόμενη από τον δ/ντή των Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Φλαμπούρη, τον προϊστάμενο Κώστα Χριστοδούλου, την επιβλέπoυσα μηχανικό Ελένη Βόντζου και τον ανάδοχο του έργου.

Η κ. Κολυνδρίνη περιόδευσε στους χώρους του κτιρίου, όπου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες και ζήτησε την αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης του έργου και την πιστή εφαρμογή της μελέτης.
Το έργο προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί εντός τριμήνου.

Σε δήλωσή της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη αναφέρει: «Ένα σημαντικό έργο για την πόλη του Βόλου και ειδικά για τη Νέα Ιωνία πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του για να στεγάσει τους ανθρώπους που ήρθαν εδώ, ενσωματώθηκαν, προόδευσαν και κράτησαν τον πολιτισμό τους ζωντανό στην περιοχή μας.
Ένα έργο-μνημείο για τους Ίωνες, που παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε αρχικά, θα φιλοξενήσει την πολιτιστική κληρονομιά των Μικρασιατών και θα αποτελέσει ένα νέο κέντρο πολιτισμού στην καρδιά της Νέας Ιωνίας».

Το κτήριο
Πρόκειται για ένα τριώροφο κτίριο με υπόγειο, στο οποίο θα φιλοξενούνται πολιτιστικές – καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, προϋπολογισμού 820.000 ευρώ, με συνολικό εμβαδόν 518,66 τ.μ., που κατασκευάζεται στη Νέα Ιωνία Βόλου επί της οδού Χρ. Λούλη 68 – Διόδος 6.

Αναλυτικά περιλαμβάνονται οι παρακάτω χώροι :
Στο υπόγειο 99,01 μ2: χώροι αποθηκευτικοί, μηχανοστάσιο ανελκυστήρα, κλιμακοστάσιο.
Στο ισόγειο 98,31 μ2 : χώροι κινήσεως – διάδρομοι, θέση στάθμευσης , κλιμακοστάσιο.
Στον Α’ όροφο 98,31 μ2 : γραφεία.
Στον Β’ όροφο 98,31 μ2 : γραφεία.
Στον Γ’ όροφο 94,16 μ2 : γραφεία.
Και απόληξη του κλιμακοστασίου 30,56 μ2.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καύσιμα και καπάκια από την EKO Μικροθηβών στο Σώμα Έρευνας και Διάσωσης - https://t.co/ggSuIQhRkF… -

  • Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών #κάνναβη - https://t.co/EH5dAU02Wy -

  • Aνοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου κατασκευής του έργου γηπέδων στην Άνω Γατζέα #ΆνωΓατζέα - https://t.co/VGbeuW6bEq -

"Αλιεύοντας" την είδηση