Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Aυτόχειρας 53χρονος άνεργος στη Νέα Δημητριάδα

Aυτόχειρας 53χρονος άνεργος στη Νέα Δημητριάδα

Φρικτό τρόπο για να δώσει τέλος στη ζωή του επέλεξε ένας 53χρονος , στην αυλή του σπιτιού του, πάνω από την τάφρο του περιφερειακού, στην περιοχή Άλλης Μεριάς.

Αφού ξάπλωσε στο έδαφος και έδεσε το χέρι και το πόδι του στον κορμό ελιάς, έκοψε το λαιμό του με , πιθανόν τις βραδινές ώρες, για να τον βρει η μητέρα του στις 9 σήμερα το πρωί, που τον αναζητούσε και στη θέα που αντίκρυσε έπαθε σοκ.

Γείτονες άκουσαν το πρωί την άμοιρη να είναι εκτός εαυτού και να φωνάζει πάνω από το άψυχο σώμα του παιδιού της και ενημέρωσαν το και την Αστυνομία.

Οι που έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα του 53χρονου, που δεμένος στον κορμό του υ, για να μην μπορεί να ξεφύγει, έκοψε το λαιμό του με κουζινομάχαιρο που είχε δέσει με μονωτική στο δεξί του χέρι.

Να σημειωθεί ότι ο 53χρονος ήταν και ανασφάλιστος και ζούσε με τη μητέρα του, η οποία τον συντηρούσε με τη σύνταξή της, κάτι που δεν μπορούσε να αντέξει, αφού παλιότερα εργαζόταν σε εργολάβους, ως , αλλά με την κρίση, δεν μπόρεσε να βρει ξανά δουλειά.

Η Αστυνομία, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση