Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Aυτόχειρας 53χρονος άνεργος στη Νέα Δημητριάδα

Aυτόχειρας 53χρονος άνεργος στη Νέα Δημητριάδα

Φρικτό τρόπο για να δώσει τέλος στη ζωή του επέλεξε ένας 53χρονος άνεργος , στην αυλή του σπιτιού του, πάνω από την τάφρο του περιφερειακού, στην περιοχή Άλλης Μεριάς.

Αφού ξάπλωσε στο έδαφος και έδεσε το χέρι και το πόδι του στον κορμό ελιάς, έκοψε το λαιμό του με μαχαίρι, πιθανόν τις βραδινές ώρες, για να τον βρει η μητέρα του στις 9 σήμερα το πρωί, που τον αναζητούσε και στη θέα που αντίκρυσε έπαθε σοκ.

Γείτονες άκουσαν το πρωί την άμοιρη μάνα να είναι εκτός εαυτού και να φωνάζει πάνω από το άψυχο σώμα του παιδιού της και ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα του 53χρονου, που δεμένος στον κορμό του δένδρου, για να μην μπορεί να ξεφύγει, έκοψε το λαιμό του με κουζινομάχαιρο που είχε δέσει με μονωτική ταινία στο δεξί του χέρι.

Να σημειωθεί ότι ο 53χρονος ήταν άνεργος και ανασφάλιστος και ζούσε με τη μητέρα του, η οποία τον συντηρούσε με τη σύνταξή της, κάτι που δεν μπορούσε να αντέξει, αφού παλιότερα εργαζόταν σε εργολάβους, ως εργάτης, αλλά με την κρίση, δεν μπόρεσε να βρει ξανά δουλειά.

Η Αστυνομία, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακομιδή ηλικιωμένου από την Αλόννησο στο Βόλο - https://t.co/C8ez3UvDbp -

  • Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου στον Αλμυρό - https://t.co/Lj3WLGXDdB -

  • Οι σκιές του 21ου αιώνα - https://t.co/s9aYIGQYuR -

"Αλιεύοντας" την είδηση