Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αυτόχειρας 62χρονος νοσοκομειακός νευροχειρουργός γιατρός στο Νοσοκομείο Βόλου
Αυτόχειρας 62χρονος νοσοκομειακός νευροχειρουργός γιατρός στο Νοσοκομείο Βόλου

Αυτόχειρας 62χρονος νοσοκομειακός νευροχειρουργός γιατρός στο Νοσοκομείο Βόλου

Αυτόχειρας  62χρονος νοσοκομειακός  νευροχειρουργός , ο οποίος έβαλε  τέλος στη του πέφτοντας από τον 5ο όροφο του υ Βόλου στο κενό. Είναι το δεύτερο κρούσμα αυτοκτονίας νοσοκομειακού γιατρού σε διάστημα λίγων μηνών.

Ο εκλιπών , νοσηλευόταν στην ψυχιατρική στο «Αχιλλοπούλειο», καθώς την περασμένη Παρασκευή είχε κάνει και πάλι  απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο  που φέρεται να πήρε την απόφαση λίγη νωρίτερα , έφυγε από το δωμάτιό του και κατευθύνθηκε προς τη νέα πτέρυγα του υ, όπου έπεσε από τον πέμπτο όροφο στο σημείο όπου τελειώνει το κτίριο των επειγόντων προς το πάρκινγκ αυτοκινήτων, από το πίσω μέρος του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν να θέσει τέλος στη του.

Σοκαρισμένοι ασθενείς που ανέμεναν στον εξωτερικό χώρο του Τμήματος Επειγόντων είδαν την του γιατρού, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκαν γιατροί και νοσηλευτές και απομάκρυναν το άψυχο σώμα του από το σημείο. Αμέσως έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ γιατροί και νοσηλευτές δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που μόλις είχε κάνει ο γιατρός.

Το Νοσοκομείο Βόλου συγκλονίζεται για δεύτερη φορά, καθώς στα τέλη του Σεπτεμβρίου ο  γιατρός, διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής Αλέξανδρος Δούρας, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του και απαγχονίστηκε στο του.

Πριν μερικές ημέρες είχαμε άλλη μια  αυτοκτονία  του  επιχειρηματία Γιώργου Καλλέργη.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση